Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κοροωνοϊός: Πήρε τα εύσημα ο Δ. Εορδαίας στα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση

Κοροωνοϊός: Πήρε τα εύσημα ο Δ. Εορδαίας στα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μεγάλη είναι η ικανοποίηση του κόσμου στην Πτολεμαΐδα και τις τοπικές κοινότητες, για την μεγάλη κινητικότητα που επέδειξε η Δημοτική Αρχή μαζί με τα στελέχη του Δήμου, στη λήψη εκτενών προληπτικών μέτρων απέναντι στο ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι προληπτικές απολυμάνσεις στο χώρο της ΛαΊκής Αγοράς, δρόμων, πλατειών και ανοιχτών δημόσιων χώρων, στα δημοτικά κτίρια, στα κτίρια των τοπικών κοινοτήτων, ήταν κινήσεις που βοήθησαν την κατάσταση και σχολιάστηκαν ευμενώς, με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Χρήστο Κεσκερίδη και Δημήτρη Ορφανίδη να είναι σε διαρκή επαγρύπνιση.

 

Στον αγώνα επιστρατεύτηκε και το καδοπλυντήριο, ένα ειδικό όχημα του Δήμου για την πλύση των κάδων στους δρόμους. Επίσης, ιδιαίτερα καινοτόμα θεωρήθηκε η δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης δημοτών στην οποία συνδράμουν προσωπικά όλοι οι αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι, ανταποκρινόμενοι σε δεκάδς τηλεφωνικές κλησεις καθημερινά (2463053154).

Δεν έλειψαν επίσης οι διαρκείς οχλήσεις του κοινού ώστε να ευαισθητοποιηθεί και να απέχει από κάθε δραστηριότητα στους δημοτικούς χώρους άθλησης, και οι ιδιότυπες «περιπολίες» που έκαναν τα δημοτικά αυτοκίνητα για να υπάρχει ένας σχετικός έλεγχος της κατάστασης σε συνεργασία με τις Αρχές.

Δεν έχουν περάσει φυσικά απαρατήρητες, οι Δημοσιεύσεις του Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με τις οποίες παρακινεί τον κόσμο – έντονα κάποιες φορές – να μείνει σπίτι, ή κοινοποιεί χρήσιμο ενημερωτικό υλικό στους δημότες.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team