Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κορωνοϊός – Φροντιστήρια: Ισχυρή σύσταση για τηλεκπαίδευση από την Ομοσπονδία Φροντιστηρίων

Κορωνοϊός – Φροντιστήρια: Ισχυρή σύσταση για τηλεκπαίδευση από την Ομοσπονδία Φροντιστηρίων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤα Φροντιστήρια ανοίγουν για τους μαθητές της Γ” Λυκείου στις 11 Μαΐου – Τη σύσταση της Πολιτείας επαναλαμβάνει και η  Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας

Σύσταση για συνέχιση των εξ αποστάσεως μαθημάτων στα Φροντιστήρια απευθύνει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, ύστερα και από την ανακοίνωση της Πολιτείας που συστήνει την τηλεκπαίδευση.

Τα Φροντιστήρια ανοίγουν για τους μαθητές της Γ” Λυκείου στις 11 Μαΐου, ενώ τα φροντιστήρια για την Α” και Β” λυκείου και των γυμνασίων, καθώς και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στις 18 Μαΐου.

Όπως ανακοίνωσε η ΟΕΦΕ: «Υστερα από διεξοδική συζήτηση και προβληματισμό, στο Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. και στη Συνέλευση Αντιπροσώπων που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη χθες ομόθυμη απόφαση ήταν να απευθύνουμε μία σύσταση προς όλους τους Ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων: Να συνεχίσουμε τα μαθήματα εξ αποστάσεως και όχι δια ζώσης και στη νέα φάση που έχουμε εισέλθει».

Όπως τονίζει η ΟΕΦΕ «Η απόφαση ελήφθη ακούγοντας τις ενδιαφέρουσες και άκρως κατατοπιστικές οδηγίες για τα μέτρα που πρέπει να διασφαλιστούν για ασφαλή λειτουργία των Φροντιστηρίων μας από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου, Υγειονολόγο-ειδικό στα θέματα κορωνοιού Κων. Ντελέζο σταθμίζοντας όλες τις εναλλακτικές λύσεις και προτάσσοντας την ανάγκη να διασφαλίσουμε πλήρως την Δημόσια Υγεία, την Υγεία των μαθητών μας, των καθηγητών μας, των γονέων, αλλά και την δική μας , καταλήξαμε σ’ αυτή τη σύσταση».

Η ΟΕΦΕ ξεκαθαρίζει ότι: «Είναι αυτονόητο, ότι η τελική απόφαση ανήκει σε κάθε Φροντιστή».

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις, μέχρι πόσα λεφτά δίνονται

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση που θα καθορίσει τις προϋποθέσεις και τους δικαιούχους του ...