Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κόντρα υψηλών τόνων και προσωπικών αναφορών μεταξύ Κασαπίδη- Καρυπίδη: «Επιλέξτε αν θα συμβάλετε με προτάσεις ή θα μείνετε στο φανταστικό σας κόσμο»- «Όλα όσα αναφέρατε τα χειρίστηκε το κεντρικό κράτος, ήσασταν βουλευτής 15 χρόνια»

Κόντρα υψηλών τόνων και προσωπικών αναφορών μεταξύ Κασαπίδη- Καρυπίδη: «Επιλέξτε αν θα συμβάλετε με προτάσεις ή θα μείνετε στο φανταστικό σας κόσμο»- «Όλα όσα αναφέρατε τα χειρίστηκε το κεντρικό κράτος, ήσασταν βουλευτής 15 χρόνια»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους με προσωπικές αναφορές για το πολιτικό παρελθόν του καθένα, σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, μεταξύ Γιώργου Κασαπίδη και Θόδωρου Καρυπίδη.

Αφορμή η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη, για έκτακτη συνεδρίαση με ειδικό θέμα το οικονομικό και τη φράση του Γιώργου Κασαπίδη «να βάλουμε μια σειρά επιτέλους».

Ο πρώην Περιφερειάρχης πήρε το λόγο σε αυτό το σημείο ζητώντας να μη βγαίνει λάθος εντύπωση για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας περί κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης, ενώ προέτρεψε να ελεγχθούν περιπτώσεις αν υπάρχουν.

Στην ανταπάντησή του ο Γιώργος Κασαπίδης, σε μια πρωτοφανή έκρηξη αναφέρθηκε στη μη αδειοδότηση κτιρίων, στο μη ξεκαθάρισμα της κατάστασης στις ΒΙΠΕ, στη μη απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν «συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται 6 χρόνια με τον αναπτυξιακό νόμο».

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης έστειλε ηχηρό μήνυμα και στους υπαλλήλους της Περιφέρειας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας ξεκινήσουμε από την τήρηση του ωραρίου. Υπάρχουν φαινόμενα μειωμένου ωραρίου με παράλληλες υπερωρίες. Δε θα ανεχτώ τίποτα λιγότερο από το να υπερβάλουμε όλοι εαυτό».

Η συζήτηση έγινε ακόμα πιο έντονη στη συνέχεια όταν ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε επίκληση στην κοινοβουλευτική θητεία του Γιώργου Κασαπίδη, υποστηρίζοντας πως όλα όσα ανέφερε ο Περιφερειάρχης είναι ζητήματα του κεντρικού κράτους.

Στην απάντησή του ο Γιώργος Κασαπίδης, χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις και σε προσωπικό τόνο απευθυνόμενος στον Θόδωρο Καρυπίδη τόνισε πως δεν δέχεται μομφές για την κοινοβουλευτική του δράση: «Επιλέξτε σε ποια πλευρά θα είστε. Θα συμβάλλετε με προτάσεις ή θα απομονωθείτε στο φανταστικό κόσμο της εύκολης κριτικής. Εδώ είμαστε αυτοδιοικητικοί. Εγώ έχω πάει κόντρα στο κόμμα μου και ο κόσμος με έκρινε γι’ αυτό».

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας