Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κόλαση το Περιφερειακό Συμβούλιο- Τα ανοιχτά μικρόφωνα και η απρεπής έκφραση του Γιάννη Στρατάκη προς την Πρόεδρο- Αποχώρησε ο Περιφερειάρχης-VIDEO

Κόλαση το Περιφερειακό Συμβούλιο- Τα ανοιχτά μικρόφωνα και η απρεπής έκφραση του Γιάννη Στρατάκη προς την Πρόεδρο- Αποχώρησε ο Περιφερειάρχης-VIDEO

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Απίστευτη ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, μετά από μία απρεπή έκφραση που ακούστηκε από τον Γιάννη Στρατάκη προς την Πρόεδρο του οργάνου, όταν η Φρόσω Ντιό δεν έδωσε το λόγο στον περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης.

Το ανοιχτό μικρόφωνο του κ. Στρατάκη, κατέγραψε την απρεπέστατη φράση προς την Πρόεδρο, η οποία ζήτησε το λόγο με τον περιφερειακό σύμβουλο να ζητά συγνώμη.

Στη συνέχεια όμως τόσο περιφερειακοί σύμβουλοι, όσο και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ζήτησαν το λόγο για τη φράση που ακούστηκε ενώ ο Γιώργος Κασαπίδης, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κάλεσε την Γεωργία Ζεμπιλιάδου να καταδικάσει τη στάση του Γιάννη Στρατάκη.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης λίγο αργότερα δήλωσε πως αποχωρεί από τη συνεδρίαση, με την Πρόεδρο να διακόπτει τη διαδικασία για 15 λεπτά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ένταση στο λόγο του Γιώργου Κασαπίδη ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη, κατηγορώντας τον κ. Στρατάκη για απρεπή συμπεριφορά: «Θα μπορούσε να είναι κόρη σας», είπε ο Περιφερειάρχης, συνεχίζοντας να καλεί την κα Ζεμπιλιάδου να καταδικάσει τη φράση που ακούστηκε.

Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης ζήτησε το λόγο μέσα σε έναν απίστευτο πανικό που επικράτησε, λέγοντας πως ζητήθηκε συγνώμη από το μέλος του συνδυασμού της ενώ υποστήριξε πως κάποιοι χρησιμοποίησαν τη συγκεκριμένη κατάσταση για να δημιουργήσουν θέμα εναντίον του Γιάννη Στρατάκη.

Την πιο ψύχραιμη στάση πάντως έδειξε η ίδια η Πρόεδρος η οποία παρότι ήταν εμπλεκόμενη στο περιστατικό, ζητούσε κανονικά να προχωρήσει η διαδικασία της συνεδρίασης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο

Δείτε λίγη ώρα αργότερα τι ακολούθησε

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η Αναφορά στο ΣΔΑΜ και τη Δ. Μακεδονία, στην Τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θεματική συνεδρίαση για την απασχόληση και τα εργασιακά στην Σύνοδο της ΕΕ στο Πόρτο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στην Τοποθέτηση του στη θεματική συνεδρίαση για την απασχόληση και τα εργασιακά στην Κοινωνική Σύνοδο της ΕΕ στο ...