Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κοινό κείμενο ΠΕΔ- Δικτύου Ενεργειακών Δήμων για το Εδαφικό Σχέδιο της Δυτικής Μακεδονίας

Κοινό κείμενο ΠΕΔ- Δικτύου Ενεργειακών Δήμων για το Εδαφικό Σχέδιο της Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε κοινό κείμενο το οποίο θα κατατεθεί αύριο, καταλήγουν ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων, σχετικά με το Εδαφικό Σχέδιο για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση.

Η διαβούλευση λήγει αύριο και με ένα αγώνα δρόμου ΠΕΔ και Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων, προσπαθούν να συντάξουν μία πρόταση η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των περιοχών και καταδεικνύει τις βασικές ανάγκες της περιοχής για την επόμενη μέρα.

Η ΠΕΔ είχε διαφωνήσει με το χρόνο της διαβούλευσης ζητώντας παράταση, κάτι που είχε αρνηθεί ο Κωστής Μουσουρούλης, με τους Δημάρχους να αποφασίζουν την από κοινού γραμμή σε ένα κείμενο το οποίο θα προέλθει από μία πάρα πολύ σοβαρή και τεκμηριωμένη δουλειά, όπως τονίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...