Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κλιμάκιο υπουργών της διυπουργικής για την απολιγνιτοποίηση στη Δ. Μακεδονία 7-8 Φεβρουαρίου – Τι ανακοίνωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Γ. Κασαπίδης

Κλιμάκιο υπουργών της διυπουργικής για την απολιγνιτοποίηση στη Δ. Μακεδονία 7-8 Φεβρουαρίου – Τι ανακοίνωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Γ. Κασαπίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κλιμάκιο υπουργών της διυπουργικής επιτροπής που συστάθηκε για την απολιγνιτοποίηση θα βρεθούν στη Δ. Μακεδονία 7-8 Φεβρουαρίου , όπως ανακοίνωσε στο Περιφερειακό  Συμβούλιο ο Γ. Κασαπίδης, ενώ όπως είναι ήδη γνωστό ο υπουργός Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης θα παραστεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στην κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜ.ΤΟ Πτολεμαΐδας.

Όπως δήλωσε ο κ. Κασαπίδης στο περιφερειακό συμβούλιο, μετά από επικοινωνία του με τον υφυπουργό Ενέργειας Γεράσιμο Θωμά, κλιμάκιο υπουργών της διυπουργικής που συστάθηκε για την απολιγνιτοποίηση θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου.

Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, θα γίνει διαβούλευση με φορείς, εργαζόμενους, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς.

Το κλιμάκιο, να σημειωθεί, πως θα συνοδεύεται από τεχνοκράτες των υπουργείων, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΕ και άλλων φορέων που εμπλέκονται με το ταμείο δίκαιης μετάβασης. Το επίσημο πρόγραμμα του κλιμακίου θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη