Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη

Κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τον Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη επισκέφτηκαν στο γραφείο του Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ενημερωθούν και να καταγράψουν τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φλώρινας, ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού στην 84η ΔΕΘ.

Το κλιμάκιο των Βουλευτών αποτελούσαν οι Δημήτριος Μαρκόπουλος, Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Αθανάσιος Λιούτα, Βουλευτής Τρικάλων και Φώντας Μπαραλιάκος, Βουλευτής Πιερίας, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φλώρινας Θωμά Θεοδώρου.

Στην εγκάρδια συνομιλία που είχαν, στην οποία παραβρέθηκαν και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η περιοχή όπως, η κατασκευή της τηλεθέρμανσης Φλώρινας και Μελίτης, το Πανεπιστήμιο, η θέρμανση των κατοίκων, η θέρμανση των σχολικών μονάδων, το μέλλον της ΔΕΗ, η κατασκευή του αρδευτικού της Τριανταφυλλιάς που θα αλλάξει τον παραγωγικό χάρτη του τόπου μας, ο κάθετος άξονας, ο απηρχαιωμένος εξοπλισμός του Δήμου για τον αποχιονισμό και την καθαριότητα.

Οι βουλευτές ικανοποιημένοι από την ενημέρωση υποσχέθηκαν να στηρίξουν τις προσπάθειες του κ. Γιαννάκη για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο, τους δημότες και την περιοχή.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team