Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κλειστό μέχρι νεωτέρας το γραφείο της ΟΝΝΕΔ Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα (δελτίο τύπου)

Κλειστό μέχρι νεωτέρας το γραφείο της ΟΝΝΕΔ Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα (δελτίο τύπου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τίθεται από 16-10-2020 ώρα 06.00π.μ και για 14 ημέρες, έως και 29-10-2020, στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, σύμφωνα με τον Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Κατά το χρονικό αυτό διάστημα αναστέλλεται η λειτουργία των ακόλουθων  δραστηριοτήτων:

• Δικαστηρίων – Υποθηκοφυλακείων• Αρχαιολογικών χώρων – Μουσείων • Προβολή Θεατρικών και Κινηματογραφικών παραστάσεων (πρόβες και γυρίσματα αυτών)· Κέντρων διασκεδάσεως – μουσικών  σκηνών · Εστίαση [επιτρέπεται η λειτουργία μόνο take away και delivery]· Παιδότοπων· Γυμναστήριων (επιτρέπεται ΜΟΝΟ η ατομική άθληση)· Λιανεμπορίου – κομμωτηρίων – υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής· Συνεδρίων – Εκθέσεων
* Η λειτουργία των σχολείων και των εκπαιδευτικών δομών θα επιτυγχάνεται με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρήση μάσκας, ενώ για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα ισχύει η τηλεκπαιδευση. 
Τέλος με από απόφαση του προέδρου και του Δ.Σ της ΟΝΝΕΔ Εορδαίας το γραφείο μας επί της οδού Νοσοκομείου 7 θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

#μένουμε_ασφαλείς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

5 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού Οι Έλληνες Πρόσκοποι με περισσότερες από 6.500.000 ώρες κοινωνικής προσφοράς ετησίως καλούν την Κοινωνία των Πολιτών να γίνει συμμέτοχη στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Κάθε χρόνο, στις 5 Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει θεσπίσει να γιορτάζεται η ...