Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Καστοριά: Στα 7 τα κρούσματα κορωνοϊού – Ελήφθησαν 65 νέα δείγματα – Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης στο Top Channel

Καστοριά: Στα 7 τα κρούσματα κορωνοϊού – Ελήφθησαν 65 νέα δείγματα – Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Η. Τοπαλίδης στο Top Channel

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στα επτά είναι, μέχρι στιγμής, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Καστοριά, κρούσματα τα οποία βρέθηκαν μετά την άμεση ιχνηλάτηση που κάνει ο ΕΟΔΥ στην περιοχή όπου και εντοπίζονται.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL, πριν από λίγο, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας Ηλίας Τοπαλίδης, τόνισε πως από την πρώτη στιγμή η περιφέρεια παρακολουθεί την κατάσταση, ο ΕΟΔΥ κάνει ιχνηλάτηση και ότι τα επτά κρούσματα συνδέονται μεταξύ τους. Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί 65 νέα δείγματα , ενώ επανέλαβε πως ο ΕΟΔΥ είναι καθησυχαστικός γιατί γίνεται άμεση ιχνηλάτηση και μπορούν να παρακολουθούν το φαινόμενο.

Ο ΕΟΔΥ δεν έχει κρούσει κίνδυνο για άμεση υγειονομική ετοιμότητα, απάντησε επίσης σχετικά, ερωτηθείς για υγειονομική δομή που ερευνάται. Διευκρίνισε πως στις άλλες ΠΕ δεν έχουν εμφανιστεί κρούσματα, ενώ ερωτηθείς για το lockdown απάντησε πως δεν είναι κάτι που μπορεί να γνωρίζει, αλλά αυτό σχετίζεται και με τη διασπορά του ιού, γεγονός για το οποίο δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη