Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κασαπίδης για τα τριχίλιαρα Άδωνι: «Είναι μία πρώτη κατάκτηση, συνεχίζουμε ώστε να καλύψουμε το κενό…»

Κασαπίδης για τα τριχίλιαρα Άδωνι: «Είναι μία πρώτη κατάκτηση, συνεχίζουμε ώστε να καλύψουμε το κενό…»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ως μία πρώτη κατάκτηση χαρακτήρισε την ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη, για επιδότηση των επιχειρήσεων λιανεμπορίου στην Π.Ε. Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως η διεκδίκηση για την ανεύρεση κονδυλίων συνεχίζεται.

Ο Περιφερειάρχης απαντώντας σε ερωτήματα περιφερειακών συμβούλων ξεκαθάρισε πως το ΠΕΠ θα συμβάλλει με 15-20εκ. στην κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε στο πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ, ενώ αναζητούνται και άλλα κονδύλια.

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το ποσό που εμφανίζεται ως κενό στο πρόγραμμά μας», τόνισε ενώ περιφερειακοί σύμβουλοι από Φλώρινα και Καστοριά ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα για όλες τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Καλά νέα από τα rapid test που έγιναν χθες και σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Θετικά στοιχεία προέκυψαν από τα rapid test που έγιναν χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής ...