Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κασαπίδης: «Εισηγήθηκα να μην ανοίξουν τα σχολεία- Υπάρχει ανάγκη συμβολής από ιδιώτες γιατρούς, ενώ κάποιοι ζητούν να φύγουν λόγω πίεσης»

Κασαπίδης: «Εισηγήθηκα να μην ανοίξουν τα σχολεία- Υπάρχει ανάγκη συμβολής από ιδιώτες γιατρούς, ενώ κάποιοι ζητούν να φύγουν λόγω πίεσης»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την άποψη πως τα σχολεία δεν πρέπει να ανοίξουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, στη σχετική ενημέρωση του περιφερειακού συμβουλίου για την πορεία της πανδημίας, λέγοντας μάλιστα πως κάτι τέτοιο εισηγήθηκε και στην Πολιτική Προστασία.

Όπως τόνισε, η μετάδοση πλέον σημειώνεται σε μικρές ηλικίες, ενώ η έντονη κινητικότητα που παρατηρείται επιδείνωσε το πρόβλημα στη Δυτική Μακεδονία και κυρίως στην Π.Ε. Κοζάνης.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης ενημερώνοντας σχετικά με την κατάσταση στο Νοσοκομείο Κοζάνης, επιβεβαίωσε πως έχει ξεπεράσει τα όριά του ενώ σημείωσε πως υπάρχει άμεση ανάγκη για συγκεκριμένες ειδικότητες γιατρών όπως πνευμονολόγοι, αναισθησιολόγοι και παθολόγοι.

«Η προσπάθεια που έγινε για συνδρομή ιδιωτών γιατρών δεν έχει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής», τόνισε και πρόσθεσε πως σημειώνονται περιπτώσεις γιατρών οι οποίοι ζητούν να αποχωρήσουν από την περιοχή: «Δυστυχώς κάποιοι γιατροί θέλουν να φύγουν λόγω πίεσης που αισθάνονται σε συγκεκριμένες κλινικές…».

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα self test σε Γυμνάσια και Λύκεια στο Ν. Κοζάνης, σε μαθητές -εκπαιδευτικούς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με self test και χωρίς… παρατράγουδα άνοιξαν σήμερα όλα τα σχολεία στη χώρα, εξ αυτών και τα σχολεία ...