Αρχική > Αρθρογραφία > Καλοσωρίζουμε στην Κοζάνη την υπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα κυρία Όλγα Γεροβασίλη – Γράφει ο Χάρης Κάτανας

Καλοσωρίζουμε στην Κοζάνη την υπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα κυρία Όλγα Γεροβασίλη – Γράφει ο Χάρης Κάτανας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την υπουργό των δακρυγόνων, που ψήφισε υπέρ της Συμφωνία των Πρεσπών, που νομίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών μπορεί μπαίνει στο ίδιο ζύγι με τις επικίνδυνες αριστερίστικες ιδεοληπτικές εμμονές της, μια αποτυχημένη υπουργό που μοναδικό σκοπό έχει να προσφέρει δεκανίκι στην απερχόμενη κυβέρνηση-κουρελού του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών πρόθυμων της καρέκλας.

 

Επισκέπτεστε σήμερα με προκλητική απάθεια και αδιαφορία την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, όταν οι ελλείψεις και οι ανάγκες των υπηρεσιών για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια είναι τεράστιες.

Κυρία Γεροβασίλη, επειδή η υπόθεση της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών είναι μια σοβαρή υπόθεση, για την οποία δεν έχετε την παραμικρή συναίσθηση, κάντε μας μια χάρη: Στο ελάχιστο διάστημα που σας απομένει ως κυβέρνηση, φροντίστε τουλάχιστον να μην κάνετε περισσότερο κακό στη χώρα. Φτάνει πια, δεν σας αντέχει άλλο ο κόσμος, δεν σας μπορεί άλλο η πατρίδα.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team