Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κάλεσμα του ταμία της ΠΟΑμεΑ Δυτ. Μακεδονίας Μάριου Συμεωνίδη για τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής

Κάλεσμα του ταμία της ΠΟΑμεΑ Δυτ. Μακεδονίας Μάριου Συμεωνίδη για τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την παρουσία όλων μελών και φορέων της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας στη Γενική Συνέλευσης της Κυριακής 16 Νοεμβρίου 2014, θεωρεί απολύτως απαραίτητη, ο ταμίας της Μάριος Συμεωνίδης.

Οι σύνεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των μελών φορέων της Ομοσπονδίας, θα ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την αναπηρία σε σχέση με την Υγεία, Κοινωνική Πρόνοια, Ειδική Εκπαίδευση, Εργασία και Απασχόληση, προσβασιμότητα, εξειδίκευση δράσεων, κ.λπ., ενώ θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του φορέα.

Ο κ. Συμεωνίδης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπόνηση του Περιφερειακού Σχεδίου Δυτ. Μακεδονίας για την αναπηρία 2014-2020 τονίζοντας ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που δίνει το ΕΣΠΑ με δράσεις, που θα αφορούν το αναπηρικό κίνημα της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΖΕΠ Κοζάνης), από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

 

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου