Αρχική > Slider > Και στην Κοζάνη ύποπτος φάκελος – Τι λέει ο Πρύτανης του Παν. Δυτικής Μακεδονίας για το περιεχόμενο και πότε τον παρέλαβαν

Και στην Κοζάνη ύποπτος φάκελος – Τι λέει ο Πρύτανης του Παν. Δυτικής Μακεδονίας για το περιεχόμενο και πότε τον παρέλαβαν

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ – ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ –ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν πανεπιστήμια όλης της χώρας έλαβαν 12 φακέλους με ύποπτο περιεχόμενο. Στους παραλήπτες ήταν και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Μάλιστα χθες  υπήρξε ενημέρωση προς τις πρυτανικές αρχές όλης της χώρας ώστε να διερευνήσουν αν έλαβαν φάκελο με ύποπτο περιεχόμενο, κάτι που επιβεβαιώνει ο Πρύτανης Αντώνης Τουρλιδάκης.

«Λάβαμε πριν από τα Χριστούγεννα και εμείς. Παραλήφθηκε ο φάκελος όταν άνοιξε το ίδρυμα. Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα. Περιείχε κάποια φυλλάδια και υπήρξε η αίσθηση ότι υπήρξε σκόνη. Θεώρησαν ότι ήταν προς ανακύκλωση το περιεχόμενο, Επειδή σήμερα ειδοποιήθηκαν οι πρυτανικές αρχές για τον φάκελο, ειδοποιήσαμε τις αρχές για την παραλαβή του και θα υπάρξει μια διαδικασία διερεύνησης από τις αρχές», τονίζει ο πρύτανης μιλώντας στον «Π».

Όπως έγινε γνωστό από κεντρικά site, αντίστοιχους φακέλους έλαβαν το: Πανεπιστημίο Αιγαίου στη Μυτιλήνη, στην Πολυτεχνειούπολη Κρήτης στα Χανιά, Πανεπιστήμιο Κέρκυρας, ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου στην Αθήνα, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο, στο ΤΕΙ Ηπείρου στην Αρτα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας στο Αιγάλεω, στην ΑΣΠΕΤΕ πρώην ΣΕΛΕΤΕ στο Μαρούσι, ενώ βρέθηκε και φάκελος στα ΕΛΤΑ του αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με παραλήπτη καθηγητή του ΑΠΘ.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team