Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Γ. Κασαπίδης: «Ιερό καθήκον να ενισχύσουμε την αυτάρκειά μας – Εξοικονόμηση ποσών και θέσεις εργασίας»

Γ. Κασαπίδης: «Ιερό καθήκον να ενισχύσουμε την αυτάρκειά μας – Εξοικονόμηση ποσών και θέσεις εργασίας»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


– Εάν δεν πειθαρχήσουμε θα υπάρχει έλλειψη πρώτων υλών

Κληθείς να απαντήσει για τη δήλωσή του στο ράδιο ΑΝΤΕΝΝΕΣ της Καστοριάς περί ανάγκης στροφής των πολιτών σε καλλιέργειες λόγω πιθανής έλλειψης πρώτων υλών, ο Γ. Κασαπίδης, απάντησε σχετικά:

«Αυτό που είχα πει δημοσίως σε συνέντευξή μου ήταν η εξέλιξη της κατάστασης γύρω από τον κορονοϊό στη Δυτική Μακεδονία αν δεν τηρήσουμε τις οδηγίες. Ήθελα να επισημάνω με έμφαση ότι αν μείνουμε σπίτι μας θα είμαστε σε θέση να δούμε μηδενικά νέα κρούσματα. Αν δεν πειθαρχήσουμε όμως σαν πολίτες θα έχει επιπτώσεις και στην οικονομίας μας, όπως η επισκεψιμότητα της περιοχής, θα ακολουθήσει την ίδια πορεία αν δεν τηρήσουμε τις οδηγίες. Σε χειρότερη έκδοση είναι και οι περαιτέρω επιπτώσεις σε άλλους τομείς όπως η βιομηχανία. Παράλληλα βλέπουμε μείωση προσφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο σε πρώτες ύλες. Εάν δεν πειθαρχήσουμε θα υπάρχει έλλειψη πρώτων υλών. Κάποιοι εξέφρασαν με ατυχέστατο τρόπο τις όποιες κριτικές τους σκέψεις. Δυστυχώς δικαιώνομαι από τις μελέτες. Είναι ιερό καθήκον και πατριωτισμός να ενισχύσουμε την αυτάρκεια μας και αν το πετύχουμε σε ποσοστό 80-90 τις εκατό θα εξοικονομούμε τεράστια ποσά για τη χώρα. Κάθε χρόνο 5-6  δις ευρώ θα εξοικονομήσουμε και ως 400.000 θέσεις εργασίας. Τα λέω χρόνια αυτά δεν τα ανακάλυψα τώρα ως Περιφερειάρχης. Να είναι ενημερωμένοι όσοι κάνουν κριτική».

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team