Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ιορδάνης Ρωμιόπουλος: «Ναι, να βρεθεί ο υπεύθυνος αλλά δεν θα πω εγώ ποιος είναι- Όλοι πρέπει να λειτουργούμε επαγγελματικά για να μη γίνονται λάθη»

Ιορδάνης Ρωμιόπουλος: «Ναι, να βρεθεί ο υπεύθυνος αλλά δεν θα πω εγώ ποιος είναι- Όλοι πρέπει να λειτουργούμε επαγγελματικά για να μη γίνονται λάθη»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Να μην αφήνονται υπόνοιες για θεσμούς και ανθρώπους ζήτησε πριν από λίγο ο υπεύθυνος του ΕΟΔΥ στη Δυτική Μακεδονία, Ιορδάνης Ρωμιόπουλος, απαντώντας σε ερώτημα για το ποιος ευθύνεται για το τραγικό λάθος της καταγραφής των κρουσμάτων.

«Είμαι ο τελευταίος αρμόδιος για να αποδώσει ευθύνες. Αν υπάρξει όμως καθυστέρηση και ένα λάθος, μπορεί να φέρει δεύτερο λάθος,. Καλό είναι να βρεθεί ο υπεύθυνος ώστε να μην αιωρούνται κατηγορίες και να ξέρει ο κόσμος. Είναι απαράδεκτο να αφήνονται υπόνοιες για ανθρώπους και θεσμούς οι οποίοι δεν ευθύνονται. Έχουμε φτάσει στα όριά μας και λέω ότι ο καθένας από το δικό του μετερίζι πρέπει να λειτουργεί επαγγελματικά και σοβαρά».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι συναντήσεις Κασαπίδη στην Αθήνα με Υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης- Τι είπε για ενεργειακά, αγροτικά, διόδια, θέματα υποδομών και κονδυλίων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνολική ενημέρωση για τις συναντήσεις του στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, με σειρά υπουργών της κυβέρνησης, έδωσε σήμερα ...