Αρχική > Προτάσεις > Insurance Conference 2021- 15 Ιουνίου 2021, LiveOn Digital Event – «Η ασφαλιστική αγορά με το βλέμμα στο μέλλον»

Insurance Conference 2021- 15 Ιουνίου 2021, LiveOn Digital Event – «Η ασφαλιστική αγορά με το βλέμμα στο μέλλον»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με θέμα “Η ασφαλιστική αγορά με το βλέμμα στο μέλλον” θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου, το Insurance Conference 2021, το οποίο στοχεύει να αναδείξει την χρησιμότητα και συμβολή της ιδιωτικής ασφάλισης  σε όλο το φάσμα της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας αλλά και την σπουδαιότητα της στην σημερινή περίσταση.

 

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου κορυφαίοι ειδικοί του κλάδου της ασφαλιστικής αγοράς θα αναδείξουν τις βέλτιστες λύσεις που παρέχει η ασφαλιστική βιομηχανία και θα παρουσιάσουν τους νέους κινδύνους και τις ευκαιρίες καθώς και τη δυναμική που μπορεί να προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση στις προσπάθειες ανάτασης της ελληνικής οικονομίας στην μετά – COVID εποχή.

 

Παράλληλα θα αναδειχθεί το νέο προφίλ της αγοράς στο πλαίσιο των τεκτονικών αλλαγών που φέρνει ο εσωτερικός ψηφιακός μετασχηματισμός και τα σύγχρονα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας και θα εξετασθεί κατά την διάρκεια του συνεδρίου όλο το φάσμα των εργασιών, των συνεργασιών με άλλους κλάδους, το κράτος και τα προσφερόμενα προϊόντα.

 

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr και θα πραγματοποιηθεί και φέτος ψηφιακά, μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. 

 

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Leadership panel: Ποια στρατηγική χαράζουν οι διοικήσεις
  • Ασφάλιση & Επιχειρηματικοί Κίνδυνοι
  • Ιδιωτική Ασφάλιση & Υγεία: Σύμμαχος για το πιο πολύτιμο αγαθό
  • Insurtech & Ψηφιακός Μετασχηματισμός

 

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κος Bάιος Κρόκος, Δημοσιογράφος.

 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά την Θεματολογία του Συνεδρίου: https://ethosevents.eu/event/insurance-conference-2021/#overview .

 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Κλειστή (Ψηφιακή) Συνάντηση Εργασίας στελεχών εταιρειών του κλάδου με θεσμικούς φορείς και οι συμμετέχοντες θα μπορούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου να ζητήσουν και να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες ψηφιακές B2B συναντήσεις με εταιρικούς εκπροσώπους των Χορηγών.

 

Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς και πιο συγκεκριμένα  εταιρείες (διοίκηση, διευθυντικά στελέχη, δίκτυα πωλήσεων, marketing και επικοινωνία), διαμεσολάβηση (μεσίτες, πράκτορες, συντονιστές, εκπαιδευτές, ασφαλιστικοί σύμβουλοι), πελάτες, καταναλωτές, ασφαλισμένοι, κάτοχοι ιδιωτικών προγραμμάτων ασφάλισης, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες.

 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/insurance-conference-2021-dilosi-symmetochis/ .

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/insurance-conference-2021/  καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

 

 

Insurance Conference 2021, 15 Iουνίου 2021, LiveOn Digital Event

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής MarketingethosGROUP, τηλ. 6937252420,

emailtriantafyllou.y@ethosmedia.eu

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

3 συμβουλές για να οργανώσετε την ντουλάπα σας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κορίτσια, θα αρχίσουμε με το ότι σας καταλαβαίνουμε. Υπάρχουν αμέτρητα γυναικεία ρούχα και τα λατρεύουμε όλα. Λατρεύουμε επίσης ...