Αρχική > Slider > Υφαρπάζουν εξοπλισμό από το Μποδοσάκειο – Διαμαρτυρία Ι. Ανδρεάδη & Α. Κουντούδη για μεταφορά χειρουργικού μικροσκοπίου στο νοσοκομείο Κοζάνης

Υφαρπάζουν εξοπλισμό από το Μποδοσάκειο – Διαμαρτυρία Ι. Ανδρεάδη & Α. Κουντούδη για μεταφορά χειρουργικού μικροσκοπίου στο νοσοκομείο Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Νέα υφαρπαγή εξοπλισμού, και μάλιστα χειρουργικού, από το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και μεταφορά του στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης βρίσκεται σε εξέλιξη, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο, υπόθεση η οποία έχει προξενήσει την αντίδραση του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής και του Τομεάρχη Χειρουργικού Τομέα- διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου, κ.κ. Ιορδάνη Ανδρεάδη και Αναστάσιου Κουντούδη, αντίστοιχα.

Με σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς το διοικητή του Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο Γιώργο Χιωτίδη, που αποκαλύπτει το «e-ptolemeos.gr», οι κ.κ. Ανδρεάδης και Κουντούδης διαμαρτύρονται για την με αριθμό 344/15-11-2016 απόφαση του Δ.Σ σχετικά με τη μεταφορά του χειρουργικού μικροσκοπίου του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, στην ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης. Τονίζουν μάλιστα ότι «με δεδομένη την πρόσληψη νέου ΩΡΛ ιατρού, που συνεπάγεται αυτόματα και την επανέναρξη λειτουργίας της ΩΡΛ κλινικής, κρίνεται σκόπιμο να παραμείνει το χειρουργικό μικροσκόπιο στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας» και υπογραμμίζουν ότι «θα πρέπει να επιστραφούν και όλα τα εργαλεία της ΩΡΛ κλινικής, τα οποία και είναι περιουσιακό στοιχείο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.»

Στην επιστολή διαμαρτυρίας γίνεται μνεία και σε ανάλογα έγγραφα που κοινοποιήθηκαν στο Δ.Σ. του Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο στις 9-10-2016 και 10-10-2016 «για τα οποία δεν πήραμε απάντηση», όπως σημειώνεται.

Οι δύο αρμόδιοι ιατροί για τον χειρουργικό τομέα του Μποδοσάκειου νοσοκομείου υπογραμμίζουν μάλιστα προς τον διοικητή των δύο νοσοκομείων, Γιώργο Χιωτίδη ότι: «Εφιστούμε την προσοχή σας, άλλως επιφυλασσόμεθα για την περαιτέρω στάση μας.»

Μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» ο κ. Ανδρεάδης κατήγγειλε ότι «ύπουλα και μεθοδικά μεταφέρουν εξοπλισμό από το νοσοκομείο Πτολεμαΐδας στο νοσοκομείο Κοζάνης, μόνο που εδώ πρόκειται για στοιχειώδη χειρουργικά εργαλεία που πρέπει να διαθέτει το νοσοκομείο». Εξέφρασε μάλιστα φόβους ότι «τον καινούριο Ωτορινολαρυγγολόγο που προσλαμβάνεται στο Μποδοσάκειο έχουν μάλλον στο νου τους να τον πάνε στο νοσοκομείο Κοζάνης, γι’ αυτό και μετέφεραν εκεί όλα τα εργαλεία της ΩΡΛ κλινικής του Μποδοσάκειου, οπότε αν δεν υπάρξει αντίδραση οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής θα συνεχίσουν να τρέχουν στη Βέροια, στη Θεσσαλονίκη ή όπου αλλού».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη