Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η βιαστική ΓΣ της ΑΝΚΟ και ο ορισμός νέας Διοίκησης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Η βιαστική ΓΣ της ΑΝΚΟ και ο ορισμός νέας Διοίκησης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΝΚΟ, συγκλήθηκε για την 28η Αυγούστου (χθες) µε 6 θέματα ημερήσιας διάταξης, ένα εκ των οποίων είναι η Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Τη συνέλευση κάλεσε ο Πρόεδρος της Εταιρείας και απερχόμενος Περιφερειάρχης Θοδωρής Καρυπίδης, να συνεδριάσει 3 μέρες πριν λήξει η αυτοδιοικητική θητεία και να αναλάβουν οι νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τόσο βιαστική εκλογή νέας Διοίκησης, εγείρεται από το ότι έχει λήξει η θητεία της Διοίκησης από τον Ιούνιο. Όμως βάσει του ότι η θητεία των μελών του Δ.Σ. είναι τετραετής και μπορεί να παραταθεί μέχρι την εκλογή νέων μελών, αποτελεί ερωτηματικό το γιατί γίνεται τόσο βιαστικά, 3 μόλις μέρες πριν αναλάβουν οι καινούριοι!

Οι διαδικασίες ορισμού νέας διοίκησης θα μπορούσαν είτε να έχουν γίνει τους προηγούμενους μήνες, είτε να γίνουν μία εβδομάδα μετά, ώστε να έχουν οι μέτοχοι (ΟΤΑ) και την πολιτική νομιμοποίηση να διορίσουν τη νέα διοίκηση.

Πάντως η εν λόγω συνέλευση, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης, αναβλήθηκε. Θα γίνει μετά την αλλαγή φρουράς στην Αυτοδιοίκηση, και αφού γίνει η απαραίτητη ζύμωση των Δημάρχων και του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team