Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η σκακιέρα της αλλαγής των Αντιπεριφερειαρχών και οι αναταράξεις στην «Ανατροπή Δημιουργία»

Η σκακιέρα της αλλαγής των Αντιπεριφερειαρχών και οι αναταράξεις στην «Ανατροπή Δημιουργία»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κίνηση προεκλογικής τακτικής ο ανασχηματισμός στην Περιφέρεια. Ο Περιφερειάρχης έκανε επιλογές «ασφαλείας». Προετοιμαζόμενος για τις εκλογές Μαΐου, αναζήτησε ανθρώπους στους οποίους μπορεί να υπολογίζει πως θα συνεχίζουν να τον στηρίζουν. Άλλωστε είναι και ένα σημαντικότατο κίνητρο για αυτούς ώστε να ξανά είναι υποψήφιοι μαζί του, στο γενικότερο κλίμα απροθυμίας που συναντά.

Να μην ξεχνάμε, ότι οι εν λόγω αλλαγές είχαν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2018, αναβλήθηκαν για μετά τη ΔΕΘ, ξανά αναβλήθηκαν για μετά τα Χριστούγεννα, και ξανααναβλήθηκαν για τα μέσα του Φεβρουαρίου. Οι δυστοκίες που προέκυπταν ήταν μεγάλες, όπως και οι τριγμοί στο εσωτερικό του συνδυασμού. Αυτοί που θα την «πληρώσουν» είναι οι νέοι αντιπεριφερειάρχες. Είναι σαφές, ότι στην – ουσιαστικά – δίμηνη θητεία τους, δεν θα προλάβουν να κάνουν και πολλά πράγματα.

Αυτός που φαίνεται να έχει απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τον πυρήνα του συνδυασμού, είναι ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Καρακασίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύσκολα θα είναι ξανά υποψήφιος με τον Θοδωρή Καρυπίδη. Πέραν αυτού, ξένο σώμα στο συνδυασμό είναι και κάποια πρόσωπα της παράταξης, που θα πολιτευτούν με άλλο σχηματισμό στις εκλογές του Μάη, απέναντι στον κ. Καρυπίδη.

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team