Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η πρώτη δήλωση της νέας γενικής διευθύντριας της ΑΝΚΟ Ε. Νάμινι – Τσέλιου: «Δεν μου ήταν άγνωστη η ΑΝΚΟ και η Δυτική Μακεδονία – Ενώνω την εμπειρία μου με τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας» (VIDEO)

Η πρώτη δήλωση της νέας γενικής διευθύντριας της ΑΝΚΟ Ε. Νάμινι – Τσέλιου: «Δεν μου ήταν άγνωστη η ΑΝΚΟ και η Δυτική Μακεδονία – Ενώνω την εμπειρία μου με τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρείας» (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στην πρώτη τοποθέτησή της μετά και την ανάληψη των καθηκόντων της γενικής διεύθυνσης στην ΑΝΚΟ, έκανε η Έλενα Νάμινι Τσέλιου, ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους, στο πλαίσιο ενημερωτικής ημερίδας της Περιφέρειας. Η ίδια τόνισε πως δεν της ήταν άγνωστη η ΑΝΚΟ, ούτε και η περιοχή, τονίζοντας αναλυτικότερα πως:

«Είμαι σε μια διαδικασία εγκατάστασης και ενημερώνομαι όσο μπορώ περισσότερο, σε υπερβατικούς χρόνους. Δεν μου ήταν άγνωστη η ΑΝΚΟ και δεν μου ήταν άγνωστη φυσικά και η Δυτική Μακεδονία, όπου έχω εργαστεί πολύ, εκτός από την Κοζάνη όπου ήρθα για πρώτη φορά.
Είναι τεράστιο το κεφάλαιο της ΑΝΚΟ, είναι στελεχωμένη με ανθρώπους που επί χρόνια παράγουν έργο και επί χρόνια προσφέρουν στη Δυτική Μακεδονία και θέλω να πιστεύω ότι και με τη δική μου συνεργασία, γνώση, εμπειρία, που ενώνω με τα υπόλοιπα στελέχη, θα κάνουμε ένα βήμα παραπέρα».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Πολλά χρονίζοντα προβλήματα των ΑΜΕΑ έρχεται να αναδείξει η φετινή Παγκόσμια Ημέρα τους! – Γράφει η Κούλα Πουλασιχίδου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ο Δεκέμβριος μας φέρνει , εν μέσω Κορωνοϊού , τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας ...