Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Η ονοματολογία για τη ΝΟΔΕ Κοζάνης– O Επίκαιρος καταγράφει

Η ονοματολογία για τη ΝΟΔΕ Κοζάνης– O Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πλησιάζουν οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεκινήσει κύκλο επαφών, και η πορεία προς την κάλπη αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο μόνος που έχει δηλώσει επισήμως πως θα είναι υποψήφιος, είναι ο Γιάννης Σαντετσίδης από το Δρέπανο Κοζάνης, ο οποίος έχει ήδη οργώσει αρκετές φορές το Νομό και συγκεντρώνει πυρήνες υποστηρικτών.

Κατά τα άλλα, ακούγεται πως θα ξαναδιεκδικήσει την Προεδρία ο συνδικαλιστής και νυν Πρόεδρος Παντελής Καρακασίδης. Ο Π. Καρακασίδης αν και θα έχει απώλειες, θεωρείται δυνατή υποψηφιότητα, λόγω του ότι ανήκει στον μηχανισμό του κόμματος. Θυμίζουμε πως στην προηγούμενη εκλογή, οι υπόλοιποι υποψήφιοι είχαν αποσυρθεί.
Τέλος, κυκλοφορεί έντονα το όνομα του Ιατρού Νίκου Ασαλουμίδη, απερχόμενου Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Εορδαίας. Κρούσεις έχει δεχθεί για να εμπλακεί και ο Βασίλης Γκανάτσιος,  Χημικός Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Πατρών και Μέλος της ΔΕ της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Οι επανεγγραφές συνεχίζονται, και η τελική λίστα εκλεκτόρων θα δημοσιοποιηθεί στις 7 Μαΐου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…   

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team