Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η ντροπή της ΑΕΒΑΛ – Σχολιάζει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Η ντροπή της ΑΕΒΑΛ – Σχολιάζει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με την προχθεσινή αφαίρεση υλικών από την ΑΕΒΑΛ, βγαίνει ξανά στο προσκήνιο η λανθασμένη επιλογή της δημοτικής αρχής, να αναλάβει η ίδια την φύλαξη της περιουσία της, αλλά και η συνολικά λάθος διαχείριση της ως περιουσιακό στοιχείο του Δήμου από όλες τις δημοτικές αρχές του αιώνα μας.
Δημοτικοί αστυνόμοι και οχταμηνίτες σε ρόλο σεκιούριτι, που εκ των πραγμάτων όσο ευσυνείδητοι και να είναι δεν μπορούν να αναμετρηθούν με το έγκλημα.
Την ίδια ώρα, το κυκλοφοριακό χάος στην Πτολεμαΐδα συνεχίζεται καθημερινά, με τον κάθε οδηγό να κάνει ότι γουστάρει απολαμβάνοντας την ανοχή της δημοτικής αρχής. Αφού η Δημοτική Αστυνομία έχει αναλάβει ρόλο σεκιούριτι !
Την ίδια ώρα που οι υπηρεσίες στενάζουν λόγω της υποστελέχωσης.
Την ίδια ώρα που στο ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας (χαχα) έχουν μπερδέψει τις αρμοδιότητες τους οι δημοτικοί μας άρχοντες(!), και άλλος φυλάσσει, άλλος καθαρίζει, άλλος κουβαλάει, και γενικώς δεν υπάρχει ίχνος οργανωμένου σχεδίου για την διαχείριση της πρώην ΑΕΒΑΛ.
Την ίδια ώρα που συμπληρώνονται 4 χρόνια κοροϊδίας από τον Περιφερειάρχη και τον τότε Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, για δήθεν δημιουργία Πάρκου Πολιτικής Προστασίας στο χώρο. Βρισκόμαστε ακόμα στο επίπεδο της προμελέτης για το αν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα κτίρια(!).
Την ίδια ώρα που χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, που ξοδέψαμε τόσα εκατομμύρια από τον ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για να αγοράσουμε μια εγκατάσταση που όχι μόνο δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε, αλλά δεν μπορούμε καν να την διατηρήσουμε ακέραια.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Αντώνης Πουγαρίδης

Είναι ο Εκδότης της εφημερίδας "Πτολεμαίος" από μικρή ηλικία φορτώθηκε την ταμπέλα του εκδοτικού κατεστημένου. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός.