Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > «Η ΝΙΦΑΔΑ άφησε πολύ θετικό πρόσημο τα Χριστούγεννα για τον Δήμο Εορδαίας» – Ο Π. Πλακεντάς αποκλειστικά στον «Π» για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

«Η ΝΙΦΑΔΑ άφησε πολύ θετικό πρόσημο τα Χριστούγεννα για τον Δήμο Εορδαίας» – Ο Π. Πλακεντάς αποκλειστικά στον «Π» για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


– Ακόμα πιο ψηλά ο πήχης για τα Χριστούγεννα του 2020

Με πολύ θετικό πρόσημο, δεδομένης και της πολύ καλής ανταπόκρισης του κόσμου, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας, για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, σε συνέντευξή του στον «Π», αναφέρθηκε στο θετικό αυτό πρόσημο, αλλά και στους στόχους που έθεσε ευθείς εξαρχής η δημοτικοί αρχή, στόχοι όπου και επετεύχθησαν, όπως τόνισε.

«Ξεκινώντας τις εκδηλώσεις αυτές βάλαμε ένα στόχο με τέσσερις κατευθύνσεις. Ο στόχος αυτός ήταν, αρχικά, να χαρούν τα παιδιά, που είναι και το ζητούμενο για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.  Επίσης, να έχει έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αλλά και να μη φύγει ο κόσμος σε άλλες πόλεις (Δράμα, Τρίκαλα) που έχουν τα τελευταία χρόνια εορταστικές εκδηλώσεις. Ακόμη, ο κόσμος να βγει έξω και να διασκεδάσει, αλλά και όλο αυτό να λειτουργήσει θετικά με την τοπική μας αγορά, με τον Εμπορικό Σύλλογο που διοργανώσαμε τις εκδηλώσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακεντάς.

Ο ίδιος προσέθεσε πως οι στόχοι αυτοί επιτεύχθηκαν, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει θερμά  τους συμμετέχοντες συλλόγους, μιας και όπως τόνισε, κατόρθωσε να γίνει να ένα «πάντρεμα» της παράδοσης με κάτι μοντέρνο και δημιουργικό. Επίσης, προσέθεσε πως οι εκδηλώσεις δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχαν εκατοντάδες εθελοντές που στήριξαν τις δράσεις, ώστε να γίνουν με άριστο τρόπο τριάντα ημέρες δράσεις και δημιουργίας για την πόλη και τον δήμο.

Ήδη ο πήχης έχει μπει υψηλά και ο δήμος προετοιμάζεται ήδη από τώρα για του χρόνου, ώστε οι επόμενες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. «Η Πτολεμαΐδα μπορεί να είναι ένας ελκυστικός χριστουγεννιάτικος προορισμός για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Και η Νιφάδα και οι όλες εκδηλώσεις, με νέο ίσως πρότζεκτ και άλλη θεματολογία, θα επανέλθει στην πόλη, ξεκαθάρισε ο δήμαρχος, λέγοντας πως η θεματολογία μπορεί να αλλάξει για την επόμενη διοργάνωση (δηλαδή η Νιφάδα ή το Καράβι), αλλά θα υπάρξει ένα αφήγημα πάνω στο οποίο θα γίνουν οι εκδηλώσεις.
Στα πολύ θετικά των φετινών εκδηλώσεων ήταν και ότι πάνω από 6000 άνθρωποι κάθε ηλικίας επισκέφθηκαν το Παλαιοντολογικό Μουσείο της πόλης, το οποίο αρκετός κόσμος δεν γνώριζε ότι υπήρχε. «Με νέο αφήγημα, θα δούμε και στην επόμενη διοργάνωση, πως θα παντρέψουμε τις εκδηλώσεις», είπε επίσης ο κ. Πλακεντάς, τονίζοντας πως στόχος του δήμου είναι να αναπτύξει υποδομές ώστε να προσελκύσει επισκέπτες για τις μελλοντικές διοργανώσεις: «Στόχος μας να υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο για του χρόνου, αν και μια από τις επιτυχίες της διοργάνωσης εφέτος ήταν ότι οι εκδηλώσεις ήταν διάσπαρτες στην πόλη, δίνοντας ζωντάνια», προσέθεσε.

Ο δήμος νοιώθει ικανοποιημένος από την μεγάλη αυτή προσπάθεια που έγινε εφέτος , κατέληξε ο κ. Πλακεντάς.

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη