Αρχική > Επιχειρήσεις > Η «Life Secrets» νικήτρια στο διαγωνισμό «LUX Global Excellence Awards» του βρετανικού περιοδικού LUX Life

Η «Life Secrets» νικήτρια στο διαγωνισμό «LUX Global Excellence Awards» του βρετανικού περιοδικού LUX Life

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ευχάριστη όσο και απρόσμενη έκπληξη για την εταιρεία μας ή βράβευσή της  στα «LUX Global Excellence Awards» του βρετανικού πολυτελούς περιοδικό LUX Life και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Best Aromatherapy & Skincare Company 2020».

Το LUX Life είναι ένα περιοδικό αφιερωμένο στον  λαμπερό τρόπο ζωής, στην πολυτέλεια και στην ποιότητα που αναζητούν οι ξεχωριστοί αναγνώστες του σε Παγκόσμιο επίπεδο, με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς φαγητό &  ποτό, ξενοδοχεία & τουριστικά θέρετρα, υγεία & ομορφιά, αυτοκίνητα, κοσμήματα, τέχνη και τεχνολογία.

Μέσα από τις σελίδες του LUX Life ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί για διάφορα πολυτελή αλλά κυρίως ποιοτικά προϊόντα, να διαβάσει κριτικές, να αναζητήσει ειδήσεις, τάσεις, δυνατότητες και σχόλια που αφενός ενημερώνουν αφετέρου ψυχαγωγούν και εμπνέουν τους αναγνώστες.

Τα βραβεία LUX Global Excellence Awards ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά το 2017 και αποτελούν πλέον έναν τίτλο τιμής καθώς όλες οι βραβευμένες επιχειρήσεις συνθέτουν ένα ξεχωριστό γκρουπ (Εxclusive Group) που περιλαμβάνει  μερικά από τα πιο επιδραστικά «Brands» στον κόσμο της πολυτέλειας και της ποιότητας στην αγορά.

Γι αυτό και η διάκριση αυτή ως «Best Aromatherapy & Skincare Company 2020-Greece» μας γεμίζει αισιοδοξία και ταυτόχρονα θέληση και επιμονή να κατακτήσουμε την πολυπόθητη εξωστρέφεια, μια διαδικασία και ταυτόχρονα στόχο με πολύ απαιτητικές προδιαγραφές και όχημα τις ποιοτικές συνεργασίες, την δικτύωση και την αξιοποίηση όλων των διαύλων του σύγχρονου marketing.

Ευχαριστούμε πολύ το LUX Life Μagazine και τους αναγνώστες που μας ψήφισαν!

https://www.lux-review.com/winners/life-secrets-pure-nature/

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Άμεση ένταξη του εμπορίου στα Προγράμματα Επανεκκίνησης» : το ισχυρό μήνυμα της έκτακτης κοινής Συνέντευξης Τύπου της ΕΣΕΕ με ΕΣΑ, ΕΣΠ και ΕΣΘ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τους ισχυρούς κλυδωνισμούς που ήδη υφίστανται χιλιάδες μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα στη πιο κρίσιμη καμπή ...