Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η Γεροβασίλη κρατάει τον Μιχελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ- Η απόφαση Τζανακόπουλου για διαγραφή και η κωλυσιεργία της Κουμουνδούρου

Η Γεροβασίλη κρατάει τον Μιχελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ- Η απόφαση Τζανακόπουλου για διαγραφή και η κωλυσιεργία της Κουμουνδούρου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει ο Βασίλης Μιχελάκης, με τις προβλέψεις να κάνουν πλέον λόγο πως δύσκολα θα κινηθεί κεντρικά κάποια διαδικασία αναστολής της κομματικής του ιδιότητας, όπως δεδομένα έχει ζητήσει η οργάνωση μελών της Εορδαίας στην οποία ανήκει.

Η ειλημμένη απόφαση, της οποίας το πράσινο φως είχε ανάψεο ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, δείχνει να μην υλοποιείται με πολλά τοπικά στελέχη να εκφράζουν ανοιχτά εντός του κόμματος τη δυσαρέσκειά τους για την κωλυσιεργία της Κουμουνδούρου.

Τη διαγραφή Μιχελάκη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Π» έχει κολλήσει μέχρι στιγμής η Όλγα Γεροβασίλη, με την οποία ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, ενώ πολλοί διαβλέπουν μια άτυπη μάχη των φατριών του ΣΥΡΙΖΑ με αντίκτυπο και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όλγα Γεροβασίλη και Δημήτρης Τζανακόπουλος συμμετείχαν τα προηγούμενα 24ωρα σε τηλεδιάσκεψη, παρουσία του Βασίλη Μιχελάκη, κορυφαίων στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής και του Γραμματέα Οργανωτικού για τη Δυτική Μακεδονία, Δημήτρη Δημητριάδη(πρώην Βουλευτής Θεσσαλονίκης), όπου συζητήθηκε εκ νέου το ζήτημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Π» ο Βασίλης Μιχελάκης δεν έδειξε διάθεση «απολογίας», ενώ πέρασε στην αντεπίθεση στοχεύοντας σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο, τα οποία ζήτησαν τη διαγραφή του.

Η υπόθεση «Μιχελάκη» τέθηκε σαν θέμα και χθες στη Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου δεν ήταν λίγα τα στελέχη που αναρωτήθηκαν τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ είναι δεδομένο πως παλαιότερα μέλη του κόμματος έχουν αναγάγει σε ζήτημα τιμής για τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή Μιχελάκη.

Ζήσης Πιτσιάβας- Αντώνης Πουγαρίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 3.015 νέα κρούσματα (21/4) – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ της Δ. Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΕΟΔΥ: Στα 3.015 τα νέα κρούσματα – 831 οι διασωληνωμένοι, 86 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία: Στην ΠΕ Γρεβενών ...