Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η επίσημη ανακοίνωση για τον νέο Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Κορέλα Σωτήριο

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τις πρόσφατες κρίσεις Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκαν από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2021, καθήκοντα νέου Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας, με έδρα την Λαμία, Αρχιπύραρχος Κορέλας Σωτήριος του Θωμά, στην θέση του Αρχιπυράρχου Ιωάννη Ράπτη του Αποστόλου, ο οποίος κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας