Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η Έλενα Ράπτη συντονίστρια του προγράμματος 1 στα 5 στον VivaGR: «Αυξήθηκαν τα κρούσματα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης εν μέσω πανδημίας»

Η Έλενα Ράπτη συντονίστρια του προγράμματος 1 στα 5 στον VivaGR: «Αυξήθηκαν τα κρούσματα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης εν μέσω πανδημίας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Αυξήθηκαν τα κρούσματα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης εν μέσω πανδημίας» τόνισε μιλώντας στον Viva Gr η η συντονίστρια του προγράμματος της καμπάνιας Ένα στα Πέντε για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Έλενα Ραπτη,  διότι θύμα και θύτης είναι περισσότερες ώρες μαζί λόγω εγκλεισμού.
Η κα. Ράπτη αναφέρθηκε στην άμεση επικοινωνία που πρέπει να έχουμε με τα παιδιά μας, στο καλό και στο κακό άγγιγμα, στον κανόνα του εσωρούχου γιατί όπως είπε η παιδική σεξουαλική κακοποίηση δεν έχει ούτε ηλικία ούτε φύλο.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Ιστορίες στον αέρα» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας στο νησί της Τήλου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι «Ιστορίες στον αέρα», ένα πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί με επιτυχία το τελευταίο εξάμηνο η Δημοτική Βιβλιοθήκη ...