Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Οι δηλώσεις Ν. Φίλη στο τραπέζι των συζητήσεων της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Οι δηλώσεις Ν. Φίλη στο τραπέζι των συζητήσεων της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, θα πραγματοποιήσει τακτική συνεδρίαση στις 23/11 και ώρα 19:00 μ. μ. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί και το θέμα των δηλώσεων περί Γενοκτονίας των Ποντίων, από τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.  Στο σύνολο τους, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι τα εξής:

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την ένταξη του έργου «Έργα πρόσβασης στις Αγροτικές Εκμεταλλεύσεις στην Περιοχή του τέως έλους Χειμαδίτιδας της Δ.Ε. Αμυνταίου » προϋπολογισμού 73.185,00€, χρηματοδοτούμενου από το πρόγραμμα LEADER 2007-2013.

 1. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την ένταξη του έργου «Ανάδειξη μονοπατιών και τοποθεσιών Σαμαρόπετρας Δήμου Αμυνταίου » προϋπολογισμού 26.000,00 €, χρηματοδοτούμενου από το πρόγραμμα LEADER 2007-2013.
 2. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την ένταξη του έργου «Πολυθεματική ποδηλατική διαδρομή στην περιοχή των λιμνών Βεγορίτιδας – Πετρών » προϋπολογισμού 109.500,00 €, χρηματοδοτούμενου από το πρόγραμμα LEADER 2007-2013.
 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παράταση χρόνου περαίωσης εργασιών για το έργο «Διανοίξεις-Διαμορφώσεις-Αποκαταστάσεις δημοτικών οδών και κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Αμυνταίου», με προϋπολογισμό 118.000,00 € και χρηματοδότηση ΕΑΠ.
 2. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο “Προμήθεια εντύπων προβολής και προώθησης συγκριτικών πλεονεκτημάτων Δήμου Αμυνταίου” στα πλαίσια της Δράσης L313-4 “Προβολή και προώθηση συγκριτικών πλεονεκτημάτων Δήμου Αμυνταίου”, προϋπολογισμού590,00 €.
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την πρόσληψη έως είκοσι ατόμων για πέντε ημερομίσθια.
 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως Νάσκα Θωμαή-  σπουδάστρια ΤΕΙ, για πρακτική άσκηση στο Δήμο Αμυνταίου
 5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανανέωση του συμφωνητικού εκμίσθωσης  μεταξύ της COSMOTE και του Δήμου για τον Σταθμό Κινητής Τηλεφωνίας (VARIKOX 3330).
 6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανανέωση του συμφωνητικού εκμίσθωσης  μεταξύ της ΔΕΤΕΠΑ και του Δήμου .
 7. ΄Εγκριση εκδηλώσεων στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2015».
 8. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους Δήμου Αμυνταίου.
 9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της Οικονομικής Επιτροπής.
 10. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.
 11. Ψήφισμα για την Λειτουργία του καταστήματος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην Τ.Κ. Φιλώτα.
 12. Αναφορικά με την μεταφορά της Κεραίας Κινητής Τηλεφωνίας στην ΤΚ Λεβαίας.(Μετά από αίτημα του συνόλου της μειοψηφίας Α.Π.23813/18-11-2015)
 13. Αναφορικά με την καθιέρωση Εορτασμού για τα Ελευθέρια της ΤΚ Κέλλης.(Μετά από αίτημα του συνόλου της μειοψηφίας Α.Π.23813/18-11-2015)
 14. Σχετικά με τις δηλώσεις Φίλη για τη Γενοκτονία. (Μετά από αίτημα του συνόλου της μειοψηφίας Α.Π.23813/18-11-2015)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Επιτυχημένη παρά το τσουχτερό κρύο η εθελοντική αιμοδοσία της «Σταγόνας Ελπίδας» στην Αιανή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε σήμερα στην Αιανή ο σύλλογος «Σταγόνα Ελπίδας». Όπως αναφέρει σε μήνυμα: «Παρά το κρύο οι ...