Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στη ΔΕΥΑ του Δήμου Βοΐου λόγω χρεών – Ακολουθούν κι άλλες ΔΕΥΑ της Δυτ. Μακεδονίας

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στη ΔΕΥΑ του Δήμου Βοΐου λόγω χρεών – Ακολουθούν κι άλλες ΔΕΥΑ της Δυτ. Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε διακοπή ηλεκτροδότησης  της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης του Δήμου Βοΐου προχώρησε σήμερα Πέμπτη η ΔΕΗ, καθώς το ύψος των χρεών προς τη ΔΕΗ αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», προκειμένου η ΔΕΗ να περιορίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος προχωρά τις επόμενες μέρες στη διακοπή ηλεκτροδότησης και άλλων επιχειρήσεων ύδρευσης Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας, που χρωστούν μεγάλα ποσά, με πρώτη ΔΕΥΑ Δήμου της Δυτικής Μακεδονίας τα χρέη της οποίας υπερβαίνουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε ότι προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην υδροδότηση του Δήμου Βοΐου με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του δικτύου ύδρευσης, έχει κλειστεί ραντεβού για σήμερα Παρασκευή στη Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη, ώστε να εξεταστούν τρόποι αποπληρωμής του χρέους προς τη ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2017 η ΔΕΗ είχε προβεί στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης –  Αποχέτευσης του Δήμου Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ), διότι τα χρέη της ΔΕΥΑΚ ανέρχονταν σε 7.055.000 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο είχε κόψει το ρεύμα σε δημοτικά κτήρια του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, μεταξύ των οποίων το δημοτικό κατάστημα και το ΚΕΠ Βελβεντού, για οφειλές ύψους 1.200.000 ευρώ.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σήμερα κρούσματα στην περιοχή

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Τα σημερινά κρούσματα στην περιοχή κατανέμονται ως εξησ: Δύο στο δήμο Κοζάνης, 1 στο δήμο Βελβεντού, 2 ...