Αρχική > Slider > Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στη ΔΕΥΑ του Δήμου Βοΐου λόγω χρεών – Ακολουθούν κι άλλες ΔΕΥΑ της Δυτ. Μακεδονίας

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στη ΔΕΥΑ του Δήμου Βοΐου λόγω χρεών – Ακολουθούν κι άλλες ΔΕΥΑ της Δυτ. Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε διακοπή ηλεκτροδότησης  της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης του Δήμου Βοΐου προχώρησε σήμερα Πέμπτη η ΔΕΗ, καθώς το ύψος των χρεών προς τη ΔΕΗ αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», προκειμένου η ΔΕΗ να περιορίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος προχωρά τις επόμενες μέρες στη διακοπή ηλεκτροδότησης και άλλων επιχειρήσεων ύδρευσης Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας, που χρωστούν μεγάλα ποσά, με πρώτη ΔΕΥΑ Δήμου της Δυτικής Μακεδονίας τα χρέη της οποίας υπερβαίνουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε ότι προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην υδροδότηση του Δήμου Βοΐου με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του δικτύου ύδρευσης, έχει κλειστεί ραντεβού για σήμερα Παρασκευή στη Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη, ώστε να εξεταστούν τρόποι αποπληρωμής του χρέους προς τη ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2017 η ΔΕΗ είχε προβεί στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης –  Αποχέτευσης του Δήμου Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ), διότι τα χρέη της ΔΕΥΑΚ ανέρχονταν σε 7.055.000 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο είχε κόψει το ρεύμα σε δημοτικά κτήρια του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, μεταξύ των οποίων το δημοτικό κατάστημα και το ΚΕΠ Βελβεντού, για οφειλές ύψους 1.200.000 ευρώ.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη