Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Η ΔΕΗ διαψεύδει τις φήμες για «έξτρα χαράτσι» για τη δωρεά στο ΕΣΥ

Η ΔΕΗ διαψεύδει τις φήμες για «έξτρα χαράτσι» για τη δωρεά στο ΕΣΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Να διαλύσουν κάθε υπόνοια σχετικά με «έξτρα χαράτσι» που επιβλήθηκε στους καταναλωτές για να γίνει η χορηγία στο ΕΣΥ, επιχειρούν κύκλοι της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με διαρροή που προσπαθεί να αποσαφηνίσει τι πραγματικά έγινε, οι δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη διαστρευλώθηκαν από την Αντιπολίτευση, και η οποία εφηύρε δήθεν «χαράτσι» 0,8 ευρώ το χρόνο για τους καταναλωτές από το οποίο υποτίθεται ότι χρηματοδοτήθηκε η δωρεά.
Συγκεκριμένα, κάνοντας λόγο για απολύτως ψευδείς ειδήσεις στελέχη της εταιρίας λένε πως: «Καμία επιπλέον χρέωση δεν έχει υπάρξει. Τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την δωρεά προέρχονται από το ταμείο της ΔΕΗ, είναι χρήματα που έχει ήδη εισπράξει για τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της και σε καμία περίπτωση δεν είναι προϊόν επιπλέον χρέωσης. Αντιθέτως, η εταιρεία την περίοδο αυτή έχει προχωρήσει σε εκπτώσεις και διευκολύνσεις προς τους πελάτες της».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 334 νέα κρούσματα σήμερα Κυριακή- Πόσα καταγράφονται στην ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 334 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ...