Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Η Χατζηγεωργίου διορίστηκε μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα

Η Χατζηγεωργίου διορίστηκε μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ Ελευθερία Χατζηγεωργίου, αφού απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου βγαίνοντας μάλιστα 10η, επέστρεψε στη θέση της μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή από τις 6 Σεπτεμβρίου.

 

Πάντως η διαδρομή, της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου στα κοινά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι άκρως εντυπωσιακή.

 

Ξεκίνησε το 2015, από την ίδια θέση στην οποία κατέληξε και τώρα, αυτήν της θέσης της μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή. Το 2016, διορίζεται στην θέση της Διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

 

Ακολούθως, έγινε το μεγάλο βήμα στην πολιτική της καριέρα και στις 15 Φεβρουαρίου 2019, διορίσθηκε, μετά την παραίτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου (η οποία κατέβηκε υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης), υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, θέση την οποία διατήρησε μέχρι και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Βέβαια κατά την παραμονή της στην συγκεκριμένη θέση, «μοίραζε» χρήμα αφειδώς σε συλλόγους ενόψει των εκλογών, το οποίο όμως στις εκλογές εκ του αποτελέσματος δεν την βοήθησε αφού βγήκε 10η.

 

Δείτε το ΦΕΚ:

πηγή: omadaalithias.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team