Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Η Αθηνά Τερζοπούλου στα συνεργεία ΔΕΥΑΕ (δελτίου τύπου)

Η Αθηνά Τερζοπούλου στα συνεργεία ΔΕΥΑΕ (δελτίου τύπου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη την Παρασκευή 17 Μαΐου. Οι εκεί εργαζόμενοι καλωσόρισαν την κ. Τερζοπούλου και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργούμε Μαζί!» που την πλαισίωναν.

Ακολούθησε συζήτηση για τα πολλά προβλήματα που έχουν οι εργαζόμενοι και χρήζουν άμεσης δράσης, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν. Δυστυχώς δεν υπάρχει η επιθυμητή σχέση και συνεργασία που θα ήθελαν οι εργαζόμενοι με την Διοίκηση. Έτσι πολλά ζητήματα έχουν αδρανήσει. Η κατάσταση πλέον έχει φθάσει σε αδιέξοδο. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και συντήρησής του. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει παροπλισμένος εξοπλισμός, ακόμη και ακινητοποιημένα οχήματα καθιστώντας έτσι εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών.

Τέθηκε φυσικά το θέμα των χρεών της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. αλλά και η τεράστια δικογραφία που εκκρεμεί και αναμένεται να λύσει τις διαφορές ανάμεσα στους εργαζομένους και τη διοίκηση, η οποία συνεχίζει να επιρρίπτει τις ευθύνες στο προσωπικό της επιχείρησης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team