Αρχική > Πολιτική > Η Αθηνά Τερζοπούλου για τις αποφάσεις που έλαβε η επιτροπή ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

Η Αθηνά Τερζοπούλου για τις αποφάσεις που έλαβε η επιτροπή ανάπτυξης της ΚΕΔΕ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σήμερα στις 11.2.2021 συνεδρίασε η επιτροπή Ανάπτυξης της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ , με την συμμετοχή και της κ.Τερζοπούλου  Αθηνάς και αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί από την Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ανάπτυξης , το λεγόμενο κονδύλιο των 14.000,00 ευρώ για την ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων ,για να μην χαθεί ποσό 26 εκατομμυρίων ευρώ , αλλά να απορροφηθεί, με μια αλλαγή των προηγούμενων κριτηρίων ήτοι πλέον να υπολογιστεί ατομικό εισόδημα όχι 3000 ευρώ, αλλά μέχρι 5.000 και  οικογενειακό μέχρι  15.000 ευρώ και με συμμετοχή σπουδαστών-φοιτητών.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα εγγειοβελτιωτικών έργων, ΚΑΠ και σχεδίων βελτίωσης.

Όσον αφορά στο ερώτημα της κ. Τερζοπούλου πότε θα τρέξουν τα επενδυτικά προγράμματα για τους ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ , δόθηκε αρμοδίως απάντηση   ότι θα τρέξουν επιδοτήσεις της τάξης 20000-25000 ευρώ για ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΑΓΡΟΤΗ που πληροί της προϋποθέσεις του προγράμματος , που θα βγεί περί τον ΜΑΙΟ 2021 , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ  ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2021.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στ. Καλαφάτης: «Οι αποζημιώσεις των αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό της 9ης Απριλίου θα είναι δίκαιες και άμεσες» (και στη Δ. Μακεδονία)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε εμπράκτως ότι στηρίζει τον ΕΛΓΑ, καθώς ήταν η μόνη που ενίσχυσε τον ...