Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Η απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου Γρεβενών – Τρικάλων και η απομόνωση της Δυτικής Μακεδονίας– O Επίκαιρος καταγράφει

Η απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου Γρεβενών – Τρικάλων και η απομόνωση της Δυτικής Μακεδονίας– O Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Αρκετοί ήταν οι ετεροδημότες που επέλεξαν τον Ε-65 για να επισκεφθούν την περιοχή κατά τις διακοπές του Πάσχα. Μετά την παράδοση του Τμήματος Ξυνιάδα-Τρίκαλα, η διαδρομή Αθήνα – Κοζάνη, έχει λιγοστέψει κατά μία ώρα. Πλέον το μεγάλο πρόβλημα είναι η σύνδεση του Αυτοκινητοδρόμου με την Εγνατία Οδό, και συγκεκριμένα το τμήμα Τρίκαλα-Γρεβενά.
Μέχρι να γίνει το πολυπόθητο έργο, οι πολίτες εξυπηρετούνται από την ΠΕΟ Γρεβενών-Τρικάλων.
Πολλοί από τους ταξιδιώτες, εξέφρασαν τη μεγάλη δυσαρέσκεια τους για την απαράδεκτη κατάσταση της ασφάλτου σε σημεία του Τμήματος Καλαμπάκα-Γρεβενά. Ειδικά από την γέφυρα του Βενέτικου έως το Ελευθεροχώρι η κατάσταση είναι τριτοκοσμική. Το δύσβατο της οδού είναι ένας ακόμα από τους πολλούς λόγους που παραμένει απομονωμένη η Δυτική Μακεδονία.
Μετά από έρευνα που κάναμε, μάθαμε πως έχει προκηρυχθεί έργο (μετά από πολλά χρόνια) για την αποκατάσταση των λακουβών, αλλά έχει κολλήσει εδώ και μήνες στην γραφειοκρατία για τυπικούς λόγους. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να βρεθεί τρόπος για να ξεπεραστεί ο σκόπελος των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων!

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…   

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team