Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Η ανεξάρτητη σύμβουλος Ε. Παναγιωτίδου (π. Αντιπεριφερειάρχης του Θ. Καρυπίδη) στηρίζει την Γεωργία Ζεμπιλιάδου – Δείτε την ανάρτηση

Η ανεξάρτητη σύμβουλος Ε. Παναγιωτίδου (π. Αντιπεριφερειάρχης του Θ. Καρυπίδη) στηρίζει την Γεωργία Ζεμπιλιάδου – Δείτε την ανάρτηση

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με μια ανάρτησή της στο facebook η ανεξάρτητη, πλέον, περιφερειακή σύμβουλος και π. αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας του Θ. Καρυπίδη, Ελισάβετ Παναγιωτίδου στηρίζει πλέον την υποψήφια περιφερειάρχη Γεωργία Ζεμπιλιάδου:

«Φτάνοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οφείλω να δώσω μια εξηγηση. Στους ανθρώπους που με στήριξαν και μέχρι σήμερα με το ενδιαφέρον τους με στηρίζουν. Συγκινούμαι όταν άνθρωποι που ξέρω ή δεν ξέρω μου τηλεφωνούν ή με σταματούν να με ρωτήσουν αν ή γιατί δεν κατεβαίνω ως υποψήφια. Η απάντηση είναι η εξής: Δεν ανήκω σε κανέναν κομματικό μηχανισμό.
Η τραγελαφική διοίκηση της περιφερειακής αρχής που πρόδωσε στο σύνολο της τους δυτικόμακεδονες και με πολέμησε όταν αντιστάθηκα στους συμβιβασμούς της δεν ήταν ικανή να με αποθαρρύνει. Βέβαια μου προκάλεσε λυπηση το θράσος για την εξουσία. Διετέλεσα Αντιπεριφερειαρχης ενέργειας, υπερασπιζόμενη τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και παρέμεινα κατά των νταβατζήδων της ενέργειας. Δεν προχώρησα ούτε θα προχωρήσω ποτέ χέρι χέρι με κανένα αφεντικό του δημοσίου. Θεωρώ ότι στις παρούσες εκλογές δέον να μείνω εκτός. Αφενός διότι δεν επιδιώκω ντε και καλά εξουσία αφετέρου διότι θα είμαι χρησιμότερη σε αυτήν την φάση, αν λειτουργώ εξωθεσμικά και εντελώς δίπλα στους πολίτες με τους οποίους δεν με χώρισε και δεν θα με χώρισε ποτέ μια καρέκλα, μια εξέδρα, μια πρώτη σειρά σε μια εκδήλωση για τους «επισήμους».
Θεωρώ αξιόλογη την προσπάθεια της #Γεωργίας #ζεμπιλιαδου διότι :
1. Έμεινε σταθερή στο ζήτημα της ΔΕΗ, όταν η ηγεσία της περιφέρειας έστρωνε κόκκινα χάλια στους «επενδυτές».
2. Με τις γνώσεις της και τις πρωτοβουλίες της στο περιφερειακό συμβούλιο έκανε πραγματική αντιπολίτευση.
3. Πήρε καθαρή θέση στο μακεδονικό ζητημα.
4. Απεκάλυψε σωρεία φαινομένων κακοδιαχείρισης.
5. Είναι γυναίκα. Άξια σε όλα τα επίπεδα.
Εγώ θα είμαι δίπλα σε όσους υπερασπιστούν την ΔΕΗ, τον τόπο και το δημόσιο χρήμα και το απέδειξαν.
Πάντα θα είμαι στους αγώνες όποτε και με οποίο κόστος χρειαστεί να δοθούν. Και για την περιοχή μας θα χρειαστεί να δοθούν πολλοί.
Georgia Zebiliadou

«Να θυμάμομαστε πάντα ότι αυτοί που φωνασκούν περισσότερο για χάρη της ελευθεριας είναι άπληστοι για κυριαρχία και σκοταδισμό» (από την απολογία Πολυζωίδη )»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team