Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Η ανακοίνωση του Δήμου Εορδαίας για τη δωρεά ελικοπτέρου – ασθενοφόρου στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Η ανακοίνωση του Δήμου Εορδαίας για τη δωρεά ελικοπτέρου – ασθενοφόρου στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δωρεά «ζωής» στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από το Δήμο Εορδαίας  μετά από πρόταση του Δημάρχου Σάββα  Ζαμανίδη

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, στα πλαίσια  της χθεσινοβραδινής του  συνεδρίασης (Τρίτη 23-4-2019)  , ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη δωρεά ενός ελικοπτέρου – ασθενοφόρου,  στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, μετά από πρόταση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα  Ζαμανίδη.

Το ελικόπτερο, η αξία του οποίου ανέρχεται στις   300.000 – 350.000 ευρώ περίπου, που θα αγοράσει ο Δήμος Εορδαίας από το οικονομικό του  πλεόνασμα, θα εδρεύει στο υπάρχον Ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου , όπου θα εγκατασταθεί με τη συμβολή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας , εξυπηρετώντας τη διακομιδή ασθενών από όλη την ευρύτερη περιοχή.

Η σημαντική αυτή  πρωτοβουλία του Δημάρχου Εορδαίας , που αποτελεί «δώρο ζωής» στο Νοσοκομείο και στην κοινωνία , έγινε δεκτή σχεδόν ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και από τον Διοικητή του Μποδοσάκειου  Γεώργιο Χιωτίδη , που έδωσε το παρών στη συνεδρίαση.

Επί πλέον  το Δ.Σ. ενέκρινε και τη δωρεά  προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ιατρικού εξοπλισμού αξίας 100.000 ευρώ , με βάση τις ανάγκες του φορέα υγείας .

Να σημειωθεί ότι αναφορικά με  τη δωρεά του ελικοπτέρου, ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε , πως όπως όλες οι δωρεές έτσι κι αυτή, θα διέπεται από τους ανάλογους  όρους. Συγκεκριμένα να υπάρξει η απαραίτητη στελέχωση και υποστήριξη από Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό και η έδρα του να είναι «μόνο» το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας , χωρίς ποτέ να αλλάξει .

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από το Σαββατοκύριακο τα 7 από τα 9 κρούσματα της Εορδαίας που δόθηκαν στη ...