Αρχική > Slider > Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κοζάνης για την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook

Με το πέρας των εορταστικών ημερών, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης της Ν.Δ. εύχεται σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και προκοπή. Το 2020 ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και με την Κυβέρνηση του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ένα μόλις εξάμηνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, να έχει παράγει ήδη πραγματικό έργο για την κοινωνία και επιπλέον να εισπράττει καθημερινά, την αποδοχή όλο και περισσότερων Ελλήνων πολιτών.

Με τα δεδομένα αυτά, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) ΚΟΖΑΝΗΣ της Νέας Δημοκρατίας, σας προσκαλούμε στην Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση ενημέρωσης & διασκέδασης, που θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 – ώρα 8:30μ.μ., στoν πολυχώρο «ΚΥΚΛΟΝ by κοσμοκίνηση» (1ο χλμ. Κοζάνης – Αργίλου).

Κύριος Προσκεκλημένος και Ομιλητής θα είναι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & Βουλευτής Καβάλας,

κ. Νικόλαος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική.

Σας περιμένουμε, για να ανταλλάξουμε ευχές και να διασκεδάσουμε.

Γιατί, μόνο ενωμένοι ανοίγουμε δρόμο στην Ελλάδα του Αύριο. Καλή Χρονιά!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6974-397638 & 6945-935189.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook