Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > H Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Αικατερίνη Ασπράγκαθου δίνει την εικόνα των Σχολείων λίγο πριν το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού

H Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Αικατερίνη Ασπράγκαθου δίνει την εικόνα των Σχολείων λίγο πριν το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Όλα είναι έτοιμα για τη νέα Σχολική Χρονιά σύμφωνα με την  Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Αικατερίνη Ασπράγκαθου .

Ευχόμενη καταρχάς καλή και εποικοδομητική  Σχολική χρονιά και δύναμη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ,η κ Ασπράγκαθου διευκρίνισε ότι οι συνάδελφοί της βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους και πως τα βιβλία έχουν έρθει στα Σχολεία από τον Ιούλιο.

Για μία ακόμα φορά επεσήμανε την ανάγκη των μόνιμων διορισμών , ώστε να μην υπάρχουν οι μετακινήσεις.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου τόνισε πως το υφιστάμενο  θέμα των υπεράριθμων και του κτιριακού , το συζήτησε στη θετική συνάντησή της με το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη .

Δεδομένης της ευκαιρίας και απαντώντας σε ανάλογη ερώτηση αναφέρθηκε και στην προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Προαστίου, διευκρινίζοντας ότι  οφείλεται στην απόφαση των γονέων να στείλουν τα παιδιά τους σε κάποια άλλα Σχολεία της Πτολεμαϊδας.

Τέλος η Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας εξέφρασε την ελπίδα για μελλοντική επαναλειτουργία του Σχολείου, το οποίο χαρακτήρισε από τα καλύτερα όσον αφορά την οργάνωση , το κτιριακό και το προσωπικό.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η τεχνολογική και περιβαλλοντική «επανάσταση» που έφερε το νέο σύστημα βιομάζας στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια μεγάλη τεχνολογική «επανάσταση» συντελείται τα τελευταία χρόνια στο Αμύνταιο. Ο λόγος φυσικά για τις δομικές αλλαγές που ...