Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Γλέντι, χορός αλλά και αγώνας δρόμου στις επιτυχημένες εκδηλώσεις της Ασβεστόπετρας (φωτογραφίες)

Γλέντι, χορός αλλά και αγώνας δρόμου στις επιτυχημένες εκδηλώσεις της Ασβεστόπετρας (φωτογραφίες)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, με επιτυχία, οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Προφήτης Ηλίας» στην Ασβεστόπετρα Εορδαίας, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεστόπετρας, ενώ πραγματοποιήθηκε επίσης με επιτυχία ο αγώνας δρόμου, ο 3ος κατά σειρά 7.5 χιλιομέτρων.

Αναλυτικότερα την Παρασκευή παρουσιάστηκαν για το κοινό, χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής και ακολούθησε παραδοσιακό ποντιακό γλέντι με τον Δημήτρη Καρασαββίδη και το επιτελείο του και το μουσικό συγκρότημα «Παραδοσιακό Σεργιάνι».

Το Σάββατο το απόγευμα στην πλατεία του χωριού έγινε η εκκίνηση του 3ου ορεινού αγώνα δρόμου 7.5 χιλιομέτρων, με αρκετούς συμμετέχοντες, ενώ το βράδυ του Σαββάτου ο κόσμος γλέντησε και χόρεψε με τα χάλκινα της Γουμένισσας και ποντιακό πρόγραμμα. Επίσης, ξεχώρισαν με την παρουσία τους χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής. Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση του Βασίλη Μάρκου, διακριθέντα αθλητή αγώνων κολύμβησης ατόμων με αιμοκάθαρση.

(φωτο εκδηλώσεων: Γιάννης Πολυχρονιάδης  -Φωτο αγώνα: Τρύφωνας Σίσκος)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team