Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Γκάλοπ σε εξέλιξη για τα αυτοδιοικητικά! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Γκάλοπ σε εξέλιξη για τα αυτοδιοικητικά! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Συνεργάτης της στήλης κάτοικος Πτολεμαΐδας, μας ενημέρωσε ότι τον κάλεσαν δειγματοληπτικά, στα πλαίσια διεξαγωγής δημοσκόπησης που διεξάγεται τις ημέρες αυτές στην περιοχή.
Οι ερωτήσεις που τέθηκαν, είχαν σχέση με την απόδοση της Περιφερειακής Αρχής και του Θ. Καρυπίδη, το πως επηρεάζει την ψήφο του η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Στη συνέχεια του ερωτηματολογίου, υπήρχαν ερωτήσεις σχετικά με τη γνώμη του ερωτώμενου για καθέναν από τους υποψήφιους Δημάρχους Εορδαίας, σχετικά με την αξιολόγηση του Αντιπεριπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά.
Τέλος, τέθηκαν τα «ζουμερά» ερωτήματα περί της πρόθεσης ψήφου, τόσο για τον πρώτο γύρο, όσο και για τον δεύτερο. Αξίζει να σημειωθεί, πως για το δεύτερο γύρο ζητήθηκε η πρόθεση ψήφου, σε κάθε ένα από τα πιθανά ζευγάρια υποψηφίων.

 

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η KIEFER στη Δυτική Μακεδονία: «Θέλουμε να είμαστε μέρος της τοπικής κοινωνίας- Σε 2 χρόνια θα δημιουργήσουμε 100 μόνιμες θέσεις εργασίας»- Τι είπαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας για την ανάπτυξη μεγάλων έργων ΑΠΕ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το πλάνο της εταιρείας και τη μέχρι στιγμής παρουσία της στη Δυτική Μακεδονίας, παρουσίασε σήμερα στα ΜΜΕ ο ...