Αρχική > Slider > Γιώργος Δακής: Να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και να έρθει κάτι φρέσκο, καινούργιο και αισιόδοξο

Γιώργος Δακής: Να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και να έρθει κάτι φρέσκο, καινούργιο και αισιόδοξο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στη ανάγκη ενεργοποίησης των πολιτών, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιθώριο του περιφερειακού συμβουλίου της Δευτέρας, τονίζοντας ότι πρέπει να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, γιατί «έχουμε ευθύνη να μην επιτρέψουμε το απόλυτο αδιέξοδο», ενώ ζήτησε στη θέση της να έρθει κάτι «φρέσκο, καινούργιο και αισιόδοξο».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Δακής, υπογράμμισε: «Η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία της πατρίδας μας, μετά την απόλυτη διάλυση της οικονομίας καταστρέφει και τους θεσμούς. Κι’ αυτό θέλει να οδηγήσει τον τόπο σε ένα πλήρες αδιέξοδο. Έχουμε την ευθύνη να μην το επιτρέψουμε. Να αγωνιστούμε συγκροτημένα πειθαρχημένα και με σαφή θέση και σχέδιο για να ανατάξουμε αυτή την καταστροφή. Είναι ώρα να φεύγει. Είναι ώρα να προχωρήσουμε σε κάτι πιο υπεύθυνο, σοβαρό και αποτελεσματικό για τον τόπο μας. Για όλη την Ελλάδα μας για όλη την κοινωνία μας.

Στη Δυτική Μακεδονία τα πράγματα είναι τραγικά. Είστε σε γνώση μετά την επίσημη δημοσιοποίηση ότι η ΔΕΗ σχεδιάζει να οδηγήσει στην έξοδο με διάφορους τρόπους πάνω από 6.000 υπαλλήλους της. Αντιλαμβάνεστε αυτό τι σημαίνει και που θα οδηγήσει τα πράγματα στη Δυτική Μακεδονία και βέβαια δεν μιλάει κανείς. Προφανώς ο κ. Καρυπίδης δεν έχει παραιτηθεί ακόμη, το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτά που έρχονται είναι εφιαλτικά. Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόταση, χωρίς δράση. Ώρα λοιπόν η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου να φύγει. Να ρθει κάτι φρέσκο, καινούργιο, αισιόδοξο, με στοχευμένες θέσεις».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας