Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Γιώργος Χριστοφορίδης (Περιφερειακός Σύμβουλος Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ): Λίστες εκατομμυρίων χωρίς τεκμηρίωση!

Γιώργος Χριστοφορίδης (Περιφερειακός Σύμβουλος Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ): Λίστες εκατομμυρίων χωρίς τεκμηρίωση!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το έργο της Επιχορήγησης των 88 Ιερών Ναών που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με εισήγηση του Περιφερειάρχη και με προϋπολογισμό 4,1 εκ €, καταψηφίστηκε από τον Συνδυασμό μας, καθώς η θέση μας είναι, ότι την παρούσα περίοδο προτεραιότητα είναι να κινηθεί η Οικονομία και να προστατευθούν οι άνθρωποι που είναι στα όρια της Φτώχειας.

Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι κάθε ευρώ πρέπει να πηγαίνει για να στηρίξει τις Επιχειρήσεις και τους Ανέργους (πατήστε εδώ για να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου).

Ωστόσο αυτή είναι η μια πτυχή του θέματος για το εν λόγω θέμα, γιατί η άλλη είναι η διαδικασία από την οποία προέκυψε ο κατάλογος αυτών των 88 Ιερών Ναών. Μια διαδικασία από την οποία φαίνεται να απουσιάζουν η διαφάνεια, η ίση μεταχείριση, η ιεράρχηση προτεραιοτήτων και ο τρόπος κοστολόγησης των εργασιών, καθώς στην Οικονομική Επιτροπή ήρθε απλά ένας κατάλογος εκκλησιών και ποσών. Έλειπαν τα επιμέρους Τεχνικά Δελτία και οι τεχνικές Μελέτες που θα τεκμηρίωναν το κόστος για κάθε παρέμβαση.

Κάπως έτσι η διαφάνεια, η ιεράρχηση προτεραιοτήτων, η ίση μεταχείριση και η τεκμηρίωση κόστους χάθηκαν σε λίστες εκατομμυρίων χωρίς τεκμηρίωση.

Με την Επερώτηση που καταθέτουμε (πατήστε εδώ  για να διαβάσετε την επερώτηση) καλούμε τον Περιφερειάρχη να δώσει απαντήσεις, γιατί η Περιφέρεια έχει διαδικασίες που κανείς δεν μπορεί να παραβιάζει, ειδικά όταν ζούμε καταστάσεις όπου κάθε ευρώ πρέπει να πιάνει τόπο.

Τέλος τον καλούμε για άλλη μια φορά να βάλει σωστές προτεραιότητες γιατί:

ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ

 

Γιώργος Χριστοφορίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος
Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...