Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Γιώργος Αδαμίδης: «Δε θα αφήσουμε τον Χατζηδάκη 24 ώρες να κάνει βόλτες στην περιοχή. Όλοι στο Νότιο, όλοι στην «5»- Έχουμε χρέος να είμαστε παντού»

Γιώργος Αδαμίδης: «Δε θα αφήσουμε τον Χατζηδάκη 24 ώρες να κάνει βόλτες στην περιοχή. Όλοι στο Νότιο, όλοι στην «5»- Έχουμε χρέος να είμαστε παντού»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μια φράση που προκάλεσε αίσθηση για το τι ακριβώς σχεδιάζει η ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ και το συνδικαλιστικό κίνημα, για το διήμερο 7 και 8 Φεβρουαρίου, κατά την επίσκεψη Χατζηδάκη στη Δυτική Μακεδονία, είπε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Αδαμίδης.

Ο κ. Αδαμίδης κάλεσε τους εργαζόμενους και την κοινωνία να βρίσκονται παντού κατά τη διάρκεια επίσκεψη του Υπουργού, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσει το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ορυχείο του Νότιου Πεδίου: «Δε θα πάμε να τον περιμένουμε το Σάββατο στην ημερίδα. Καλώς τα παιδιά θα μας πει. 24 ώρες δεν θα τον αφήσουμε να κάνει βόλτες εδώ», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γιώργου Αδαμίδη, που προκάλεσαν ερωτηματικά για το τι ακριβώς σχεδιάζει το συνδικάτο.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Επίκαιρη όσο ποτέ η συγκλονιστική συνέντευξη του αγωνιστή του ‘40, Λάζαρου Παπαδόπουλου από το Προάστιο Εορδαίας στην Κούλα Πουλασιχίδου (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2012 στην Κούλα Πουλασιχίδου, ο αγωνιστής του έπους του ...