Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Γιατί τον Πλακεντά; Γιατί είναι ο Παναγιώτης – Γράφει η Πίστη Κρυσταλλίδου

Γιατί τον Πλακεντά; Γιατί είναι ο Παναγιώτης – Γράφει η Πίστη Κρυσταλλίδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στηρίζω τον Παναγιώτη Πλακεντά για δήμαρχο Εορδαίας και θα ήθελα να σας εξηγήσω το γιατί.

Ξέρω πως κάποιοι από εσάς δεν θα θεωρήσετε αντικειμενικό το κείμενο μου, ίσως, γιατί δεν επιλέγω να σας απαριθμήσω, όλα αυτά έχει καταφέρει ο Πλακεντάς, στα χρόνια της ενασχόλησης του με την πολιτική, την τοπική αυτοδιοίκηση και τα κοινά.

Τα ξέρετε είναι καταγεγραμμένα, δεν θέλω να σπαταλήσω το χρόνο σας, αναφέροντας τα έργα και τις υποδομές που έγιναν στην Εορδαία.

Ένιωσα όμως την ανάγκη να μιλήσω για τον άνθρωπο, για να καταλάβετε τον πολιτικό.

Θέλω σας περιγράψω τον Παναγιώτη, αυτόν που γνωρίζω και ξέρω, γιατί δυστυχώς ακούγονται ανακρίβειες και ψέματα. Και όταν ένας άνθρωπος με αξία αδικείται οφείλουμε να μιλάμε.

Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παναγιώτη Πλακεντά, στα πρώτα δικά μου βήματα στην αυτοδιοίκηση και ήταν εκείνος που μου έμαθε με το παράδειγμα του, πως «η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού», αλλά στάση ζωής και προσφοράς στον τόπο και τον συνάνθρωπο.

Μου έμαθε πως ο πολιτικός λόγος πρέπει να έχει επιχειρήματα και όχι λάσπη, ότι θα πρέπει να αναγνωρίζεις τα θετικά του «αντιπάλου» και να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος του.

Δεν καταδέχτηκε ποτέ να ανταποδώσει χαρακτηρισμούς και ούτε τώρα θα το κάνει.

Είναι πολλά ακόμα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του που θαυμάζω, η υπομονή του, ιώβεια, αντέχει, περιμένει και υπομένει, όταν χρειαστεί όμως για το κοινό καλό, μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, χωρίς να υπολογίζει τα «κεκτημένα» του.

Ξέρει με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο να βρίσκει το θετικό στον καθένα μας και να το μεγεθύνει. Ακόμα και εκείνους που απέτυχαν, μπορεί να τους δώσει κίνητρο να αρχίσουν ξανά.

Ήταν πάντα παρών στα δύσκολα χωρίς ούτε μια φορά να κρυφτεί.

Ο Παναγιώτης, μπορεί να συνθέτει, δεν επιλέγει ποτέ να πολώνει και να διχάζει, λειτουργεί ομαδικά! Άλλωστε αυτό είναι το βασικό απαιτούμενο για την νέα μορφή αυτοδιοίκησης που όρισε το σχέδιο «Κλεισθένης I».

Ξέρει ν´ ακούει, δεν είναι δογματικός και έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός .

Σας ζήτω να στηρίξετε τον Παναγιώτη Πλακεντά, όχι μόνο γιατί τον εκτιμώ σαν πολιτικό, αλλά γιατί τον θαυμάζω ως άνθρωπο.

Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές υπάρχουν αξιόλογοι υποψήφιοι . Θέλω να πιστεύω, πως οι περισσότεροι διεκδικούν την ψήφο μας με αγνές προθέσεις και πάντα με γνώμονα το καλό της Εορδαίας.

Δυστυχώς όμως η Εορδαία δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν φτάνουν οι προθέσεις,χρειαζόμαστε κάποιον που έχει αποδείξει πως μπορεί!

Ο Πλακεντάς, μπορεί και θέλει, έχει ήδη σχέδιο και κυρίως συναίσθηση της ευθύνης, για ν” αναλάβει τις ζωές μας και το μέλλον του δήμου μας.

Σας ζητώ να στηρίξετε για Δήμαρχο Εορδαίας τον Πλακεντά… γιατί είναι ο Παναγιώτης.

Αυτή είναι η γνώμη μου και ήθελα να την καταθέσω δημόσια.

Κρυσταλλίδου Θεοπίστη

Δημοτική Σύμβουλος Εορδαίας 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Πίστη Κρυσταλλίδου

Η Κρυσταλλίδου-Σιάχου Θεοπίστη γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Είναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας από το 2009. Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ. Είναι αιρετό μέλος της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. Συντονίζει το WinCancer.