Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Γιάννης Θεοφύλακτος: «Εκατοντάδες υπάλληλοι στην Εορδαία και στην Κοζάνη θα λάβουν το επίδομα προβληματικής περιοχής με το ΦΕΚ της 18ης Ιουνίου»

Γιάννης Θεοφύλακτος: «Εκατοντάδες υπάλληλοι στην Εορδαία και στην Κοζάνη θα λάβουν το επίδομα προβληματικής περιοχής με το ΦΕΚ της 18ης Ιουνίου»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Απέδωσε καρπούς η μεγάλη προσπάθεια του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και εκ νέου υποψηφίου Γιάννη Θεοφύλακτου. Η συνεργασία του από την μία με τους Συλλόγους των εργαζομένων και από την άλλη με τα αρμόδια Υπουργεία, οδήγησε στην έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης σε ΦΕΚ στις 18/06/2019 σύμφωνα με το οποίο στο εξής λαμβάνουν το επίδομα προβληματικής περιοχής όσοι εργάζονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα, στις τεχνικές υπηρεσίες και την πολεοδομία του Δήμου Εορδαίας, στο βιολογικό καθαρισμό κ.α. «Έτσι έγινε το 1ο βήμα ώστε τελικά το επίδομα προβληματικής περιοχής να επεκταθεί και σε όλο το Νομό Κοζάνης, δηλ. και μέσα στις πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας»
Ο κ. Θεοφύλακτος επισκέφθηκε τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, οι οποίοι του εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση για αυτή την εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω υπάλληλοι ταλαιπωρήθηκαν επί σειρά ετών για το αν δικαιούνται το συγκεκριμένο επίδομα (με αρνητικό έως σήμερα αποτέλεσμα). Η αποτελεσματική παρέμβαση του κ. Θεοφύλακτου λειτούργησε καταλυτικά. Οι υπάλληλοι ευχαρίστησαν τον βουλευτή και του ευχήθηκαν εγκάρδια καλή επιτυχία στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Με εκτίμηση,
Από το γραφείο του υπ. Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία), Γιάννη Θεοφύλακτου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team