Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Γιάννης Αντωνιάδης: «Μεγάλη καθυστέρηση στην εξόφληση των οφειλών της ΔΕΗ Α.Ε. προς τους ιδιώτες ιδιοκτήτες φορτηγών που της παρέχουν έργο»

Γιάννης Αντωνιάδης: «Μεγάλη καθυστέρηση στην εξόφληση των οφειλών της ΔΕΗ Α.Ε. προς τους ιδιώτες ιδιοκτήτες φορτηγών που της παρέχουν έργο»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

αρ. πρωτ. Ερώτησης 7124-16/4/2019

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Θέμα: Μεγάλη καθυστέρηση στην εξόφληση των οφειλών της ΔΕΗ Α.Ε. προς
τους ιδιώτες ιδιοκτήτες φορτηγών που της παρέχουν έργο

 

Κύριε Υπουργέ,
Όλοι γνωρίζουμε ότι η οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Παρόλα αυτά, είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της ΔΕΗ απέναντι στους ιδιώτες με τους οποίους συνεργάζεται. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που χρωστούν εκατομμύρια στη ΔΕΗ. Αναφέρομαι στους απλούς ιδιοκτήτες φορτηγών, αλλά και σε άλλους μικρούς προμηθευτές τους οποίους η ΔΕΗ καθυστερεί να πληρώσει τουλάχιστον 6 μήνες. Την ίδια στιγμή, για τους συγκεκριμένους ιδιοκτήτες τα έξοδα τρέχουν (καύσιμα, συντήρηση οχημάτων, βλάβες, προκαταβολή ΦΠΑ για υπηρεσίες κ.ά.).
Επιβάλλεται, κύριε υπουργέ η ΔΕΗ να αλλάξει συμπεριφορά προς τους συνεπείς συνεργάτες της. Δεν επιτρέπεται να καθυστερεί παραπάνω από ένα μήνα την καταβολή των οφειλόμενων. Αν δεν υπάρχουν χρήματα, τότε αυτά να τα εισπράξει από τους μεγαλοοφειλέτες που χρωστούν στη ΔΕΗ εκατομμύρια ευρώ.
Κατόπιν των ανωτέρω,
 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Πότε σκοπεύετε να εξοφλήσετε τους ιδιοκτήτες φορτηγών που συνεργάζονται με τη ΔΕΗ ώστε ο χρόνος καθυστέρησης να μην υπερβαίνει τον ένα μήνα;

 
 
Ο ερωτών Βουλευτής
 

 

Γιάννης Αντωνιάδης

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team