Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Για την παραχώρηση τριών περιπτέρων στο δήμο Εορδαίας αποφάσισε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο – Πως θα γίνει η παραχώρηση

Για την παραχώρηση τριών περιπτέρων στο δήμο Εορδαίας αποφάσισε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο – Πως θα γίνει η παραχώρηση

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για το θέμα παραχώρησης τριών περιπτέρων προς χρήση στον δήμο Εορδαίας κλήθηκε να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, στην τελευταία του συνεδρίαση που έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Πρόκειται για τρία περίπτερα, τα δύο εκ των οποίων στην Πτολεμαΐδα στην Μ. Ασίας και Γράμμου (Τεχνικές σχολές), Πλατεία Χρηστίδη και ένα στην Κοινότητα Περδίκκα (είναι ακόμη σε χρήση και έληξε η μίσθωσή του).

Σύμφωνα με την νομοθεσία, θα γίνει δημόσια κλήρωση με το 30% (δηλαδή για το ένα εκ των τριών) να δικαιούνται ειδικές κατηγορίες όπως άτομα με αναπηρίες κ.α.

Για αυτό, θα εκδοθεί περίληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπου θα καλούνται ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν εντός προθεσμιών τα απαραίτητα δικαιολογητικά και θα ακολουθήσει δημόσια κλήρωση. Η τριμελής επιτροπή που θα απαρτιστεί θα αποτελείται από έναν δημοτικό σύμβουλο (αναπληρωτή του) και δύο υπαλλήλους δήμου με τους αναπληρωματικούς του.

Το Δ.Σ. όρισε τα άτομα που θα απαρτίζουν την επιτροπή.

Η παραχώρηση θα αφορά 10 έτη και μετά τη διαδικασία για το  ένα περίπτερο που θα πάρουν οι ειδικές κατηγορίες, για τα άλλα δύο περίπτερα θα γίνουν με δημοπράτηση, την τιμή της οποίας θα καθορίσει η οικονομική υπηρεσία.

(η συζήτηση μετά το 60 λεπτό)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 56 πολίτες, την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, ...