Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Γεράσιμος Θωμάς: «Στην Ελλάδα πίνουν καφέ σε εξωτερικούς χώρους με αναμμένα κλιματιστικά»- Άμεση απάντηση από Δήμαρχο της περιοχής: «Αφήστε τα αυτά, εμείς ψάχνουμε θέρμανση 9 μήνες το χρόνο»- Δέσμευση για την απόδοση των 130εκ. από τον Τοπικό Πόρο

Γεράσιμος Θωμάς: «Στην Ελλάδα πίνουν καφέ σε εξωτερικούς χώρους με αναμμένα κλιματιστικά»- Άμεση απάντηση από Δήμαρχο της περιοχής: «Αφήστε τα αυτά, εμείς ψάχνουμε θέρμανση 9 μήνες το χρόνο»- Δέσμευση για την απόδοση των 130εκ. από τον Τοπικό Πόρο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Αναφορά που προκάλεσε σοκ στους παρευρισκόμενους αυτοδιοικητικούς, έκανε στο κλείσιμο της συνάντησης στη ΖΕΠ, ο Υφυπουργός Ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς, η οποία μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση Δημάρχου της περιοχής.

Ο Γεράσιμος Θωμάς, προσπαθώντας να απαντήσει σε όσα άκουσε από Δημάρχους, Περιφερειάρχη και επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τόνισε πως στην Ελλάδα σπαταλάμε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο δίνοντας μάλιστα και ένα συγκεκριμένο παράδειγμα: «Όταν γύρισα από τις Βρυξέλλες στην Ελλάδα, διαπίστωσα πως όλοι καθόταν στις καφετέριες, σε εξωτερικούς χώρους με ανοιχτά κλιματιστικά. Είναι τρομερό να ξοδεύεται άσκοπα τόση ενέργεια…».

Η αναφορά αυτή του Υφυπουργού, προκάλεσε την άμεση αντίδραση Δημάρχου της Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος σε έντονο ύφος κάλεσε τον Γεράσιμο Θωμά να απαντήσει επί της ουσίας για όσα άκουσε και συμβαίνουν στην περιοχή: «Υφυπουργέ γνωρίζετε πως εμείς εδώ πάνω αναζητούμε τρόπο θέρμανσης για τους συμπολίτες μας 9 μήνες το χρόνο;», ήταν η φράση που ακούστηκε.

Η συνάντηση δεν έβγαλε ουσιαστικές ειδήσεις, με τον Υφυπουργό πάντως να δεσμεύεται πως στο αμέσως επόμενο διάστημα, η περιοχή θα λάβει τα περίπου 120-130 εκ. Ευρώ τα οποία δικαιούται από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας