Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Γ. Καραβασίλης: «Απαξίωση της Πτολεμαΐδας 5 σημαίνει απαξίωση της ΔΕΗ και της περιοχής μας»

Γ. Καραβασίλης: «Απαξίωση της Πτολεμαΐδας 5 σημαίνει απαξίωση της ΔΕΗ και της περιοχής μας»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Για οργανωμένες επιθέσεις απαξίωσης της μονάδας Πτολεμαΐδα 5 της ΔΕΗ κάνει λόγο ο Γιάννης Καραβασίλης μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης: 

ΑΠΑΞΙΩΣΗ Της μονάδας 5 Πτολεμαΐδα σημαίνει απαξίωση της ΔΕΗ και της περιοχής μας.
Οι επιθέσεις είναι οργανωμένες στόχος να πάρουν τα φιλέτα της παραγωγής ενέργειας που είναι τα υδροηλεκτρικα.
Φρένο στα σχέδια τους η σύγχρονη αντιρυπαντικης τεχνολογίας μονάδα 5 Πτολεμαΐδα.

Μια ακόμα επίθεση στο συνέδριο του Economist από τον εκπρόσωπο της Elpedison Andrea Testi. Λέει χαρακτηριστικά η μόνη χώρα που κατασκευάζει Λιγνιτικες Μοναδες και θέλει να μεγαλώνει το μερίδιο αγοράς της ΔΕΗ, όταν είναι συμφωνημενο ότι πρέπει να μικρύνει!!! Που αποσκοπεί αλήθεια μία τέτοια τοποθέτηση, πια συμφέροντα εκπροσωπεί, σίγουρα οχι της Ελλάδας και της ΔΕΗ.
Η μονάδα 5 Πτολεμαΐδα χαλάει τα σχέδια των ξένων εταιρειών που καραδοκούν να πάρουν τα φιλέτα της ΔΕΗ σε εξεφτελιστικες τιμές.

Η πιο σύγχρονη μονάδα στην Ευρώπη είναι σε φάση ολοκλήρωσης έχουν δοθεί ήδη 900εκ και τις επόμενες ημέρες αλλά 200εκ στην ανάδοχο εταιρεία που κατασκευάζει το έργο απομένουν αλλά 300εκ.να ολοκληρωθεί η αποπληρωμή της. Είναι διασφαλισμενη η αγορά θα είναι η πιο φθηνή λιγνιτική μονάδα θα έχει ετήσιο τζίρο 300εκ€. Γιαυτό την πολεμάνε με κάθε τρόπο και επιθέσεις. Η Εορδαια με ότι σημαίνει αυτό, θα έχει την μοναδική μονάδα στα όρια της. Τώρα στις δύσκολες στιγμές, τώρα στις επιθέσεις που δέχεται η ΔΕΗ πρέπει να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε την ΔΕΗ και την ανάπτυξη της χώρας. Με το συνδικάτο και τους φορείς μαζί χωρίς ίντριγκες. Τώρα προέχει το μέλλον της ΔΕΗ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team